Τηλεφωνική επικοινωνία Ζαχαράκη με Πατριάρχη Αντιοχείας για την επίθεση στην εκκλησία στη Δαμασκό
Η υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Σοφία Ζαχαράκη
XΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSIΤηλεφωνική επικοινωνία με τον Μακαριότατο Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη είχε την Δευτέρα (23/6) η Υπουργός Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Σοφία Ζαχαράκη κατά τη διάρκεια της οποίας του μετέφερε τα συλλυπητήρια της Ελλάδας για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία του Προφήτη Ηλία στη Δαμασκό.
«Η Ελλάδα πάντοτε υποστηρίζει την θρησκευτική ελευθερία όλων ώστε η θρησκεία να είναι γέφυρα επικοινωνίας και όχι αιτία συγκρούσεων» σημείωσε μεταξύ άλλων η υπουργός.
Ο Μακαριότατος ευχαρίστησε θερμά την Υπουργό για την επικοινωνία και την ενημέρωσε για την αποστολή πατριαρχικής αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Από την πλευρά της η Υπουργός ενημέρωσε για την αποστολή αντιπροσωπείας του ΥΠΑΙΘΑ στην έδρα του Πατριαρχείου με στόχο την εμβάθυνση της συνεργασίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δένδιας: Η επίθεση στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία στη Δαμασκό μάς προκαλεί αποτροπιασμό
Συρία: Στους 22 οι νεκροί από την επίθεση στην ελληνορθόδοξη εκκλησία - Στον ISIS ρίχνουν την ευθύνη
Συνελήφθησαν δύο οδηγοί υπό την επήρεια μέθης στην Θεσσαλονίκη
09:49
Μαζικός τάφος στην Ιορδανία «φωτίζει» την Πανώλη του Ιουστινιανού, την πρώτη καταγεγραμμένη πανδημία
09:47
Συνταγματική Αναθεώρηση: Το άρθρο 86, η μονιμότητα στο Δημόσιο και τα «μαθηματικά» της συναίνεσης - Εν αναμονή του διαγγέλματος Μητσοτάκη
09:45
«Η Ρωσία δεν θέλει να συρθεί σε μια παγκόσμια σύρραξη» - Τι λέει ο Μεντβέντεφ για την Δύση
09:40