Τηλεφωνική επικοινωνία Ζαχαράκη με Πατριάρχη Αντιοχείας για την επίθεση στην εκκλησία στη Δαμασκό
Η υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Σοφία Ζαχαράκη
XΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSIΤηλεφωνική επικοινωνία με τον Μακαριότατο Πατριάρχη Αντιοχείας κ.κ. Ιωάννη είχε την Δευτέρα (23/6) η Υπουργός Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Σοφία Ζαχαράκη κατά τη διάρκεια της οποίας του μετέφερε τα συλλυπητήρια της Ελλάδας για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία του Προφήτη Ηλία στη Δαμασκό.
«Η Ελλάδα πάντοτε υποστηρίζει την θρησκευτική ελευθερία όλων ώστε η θρησκεία να είναι γέφυρα επικοινωνίας και όχι αιτία συγκρούσεων» σημείωσε μεταξύ άλλων η υπουργός.
Ο Μακαριότατος ευχαρίστησε θερμά την Υπουργό για την επικοινωνία και την ενημέρωσε για την αποστολή πατριαρχικής αντιπροσωπείας στην Ελλάδα. Από την πλευρά της η Υπουργός ενημέρωσε για την αποστολή αντιπροσωπείας του ΥΠΑΙΘΑ στην έδρα του Πατριαρχείου με στόχο την εμβάθυνση της συνεργασίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δένδιας: Η επίθεση στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία στη Δαμασκό μάς προκαλεί αποτροπιασμό
Συρία: Στους 22 οι νεκροί από την επίθεση στην ελληνορθόδοξη εκκλησία - Στον ISIS ρίχνουν την ευθύνη
Λήστεψαν ανήλικους για να πάρουν τα χρήματα από τα κάλαντα - Τρία περιστατικά στην Αθήνα
17:03
ΑΑΔΕ: Στον εισαγγελέα 50 διαγραφές αγρών στο Ε9 - Λίστα με 3.000 ιδιοκτήτες για επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ
16:53
Αγρότες Νίκαιας: Δεν το βάζουμε κάτω - Απέτυχε η παγίδα κοινωνικού αυτοματισμού
16:44
Νετανιάχου: Επενδύσεις 93 δισ. ευρώ για «ανεξάρτητη βιομηχανία όπλων» την επόμενη δεκαετία
16:34