Μητσοτάκης σε Σίσι: Να υπάρξει συμφωνία για τη Μονή Σινά - Αναγκαία η αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι είχε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και οι κίνδυνοι για την περιφερειακή σταθερότητα και ασφάλεια.
Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με κυβερνητική ενημέρωση, υπογράμμισε την ανάγκη να μην υπάρξει περαιτέρω κλιμάκωση και να υπάρξει επανεκκίνηση των συζητήσεων μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών.
Συζητήθηκε ακόμη η πρόοδος στις συζητήσεις Ελλάδας και Αιγύπτου για το ζήτημα της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης του Σινά και η ανάγκη να υπάρξει σύντομα συμφωνία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης: Θα σταλούν πλοία του ΠΝ έξω από τα χωρικά ύδατα της Λιβύης για ροές παράνομων μεταναστών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης για Ιράν: Προέχει η επίδειξη αυτοσυγκράτησης
ΧΡΗΜΑ
Τριπλή επιστροφή ενοικίου το 2026: Ποιοι επωφελούνται - Αναλυτικά τα ποσά
05:00
ΧΡΗΜΑ
Κοινωνικός τουρισμός ΔΥΠΑ: Έως 13 μήνες και δωρεάν διαμονές σε επιλεγμένες περιοχές
04:00
ΧΡΗΜΑ
Επίδομα θέρμανσης: Ολοκληρώθηκε η πρώτη πληρωμή - Αναλυτικά οι επόμενες δόσεις
03:00
ΧΡΗΜΑ
ΔΕΗ: Σταθερή η τιμή της κιλοβατώρας στο πράσινο τιμολόγιο Ιανουαρίου - Έκπτωση 11%
02:00
ΧΡΗΜΑ