Επικοινωνία Τασούλα με τους επικεφαλής των ελληνικών Διπλωματικών Αρχών σε Ισράηλ και Ιράν
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας επικοινώνησε με τους επικεφαλής των Πρεσβειών της Ελλάδας σε Τελ Αβίβ και Τεχεράνη Μάγια Σολωμού και Στυλιανό Γαβριήλ αντίστοιχα, καθώς και με τον Γενικό Πρόξενο στα Ιεροσόλυμα, Δημήτρη Αγγελοσόπουλο.
Ο κ. Τασούλας ενημερώθηκε για τις τρέχουσες εξελίξεις επί του πεδίου, ευχόμενος την ταχεία εξομάλυνση της κατάστασης και την αποκατάσταση της ειρήνης στην περιοχή.
Εξέφρασε, επίσης, τα συγχαρητήρια και την εκτίμησή του στους επικεφαλής των ελληνικών Αρχών και στο σύνολο του προσωπικού τους για τον άριστο τρόπο με τον οποίο επιτελούν το καθήκον τους, υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την ασφαλή απομάκρυνση των Ελλήνων πολιτών από τις εμπόλεμες περιοχές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η υπουργός Πολιτισμού αποχαιρετούν τον κλαρινίστα Πετρολούκα Χαλκιά
Αρχιεπίσκοπος Σινά σε Τασούλα: Θα προασπιστώ τα συμφέροντα της Μονής Αγίας Αικατερίνης
«Καρφί» Αθήνας κατά Άγκυρας στον ΟΗΕ: Ο όρος «Τουρκικά Στενά» δεν συνάδει με τη Σύμβαση του Μοντρέ
22:56
Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ: Το... κακό παιδί Τραμπ ζητάει «παράδοση» του Ιράν - Η Τεχεράνη αντιστέκεται και καταθέτει νέα πρόταση
22:46
Πάουελ: «Θα παραμείνω στο ΔΣ της Fed μετά τη λήξη της θητείας μου»
22:37
Ο βασιλιάς Κάρολος τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη (vid)
22:28