Βελόπουλος για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Μονόδρομος η παραίτηση του πρωθυπουργού»
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη
INTIME NEWSΤην παραίτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ζητά ο Κυριάκος Βελόπουλος με αφορμή την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ.
«Ο πρωθυπουργός επιχειρεί για άλλη μια φορά να μετατοπίσει τις προσωπικές του ευθύνες οπουδήποτε αλλού. Η λαϊκή παροιμία όμως λέει "πες μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι". Όταν λοιπόν κύριε Μητσοτάκη καθόσασταν δίπλα στον "φραπέ" και τον "χασάπη" δεν ξέρατε ποιοι είναι οι "φίλοι" σας;» δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, σχολιάζοντας την καθιερωμένη εβδομαδιαία ανάρτηση του πρωθυπουργού.
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης στη συνέχεια υποστήριξε: «Είτε ξέρατε και καθόσασταν είτε δεν ξέρατε, είστε δυστυχώς επικίνδυνος για τη χώρα. Όσον αφορά την μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ (την οποία είχατε εξαγγείλει πάλι πριν από χρόνια), δεν ακούσατε κ. Μητσοτάκη για την έφοδο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στα τελωνεία; Πάλι θα ισχυριστείτε ότι "δεν γνωρίζατε" για τον ορυμαγδό διαφθοράς στην "αυλή" της ΑΑΔΕ και τον διεθνή διασυρμό;».
«Η Ελληνική Λύση από το 2020 είχε αποκαλύψει τα αίσχη στον ΟΠΕΚΕΠΕ. Δικαιωθήκαμε και επιμένουμε, στην δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων όλων των εμπλεκομένων, πολιτικών, στελεχών και ιδιωτών καθώς και την φυλάκιση τους. Η παραίτηση του πρωθυπουργού, είναι μονόδρομος», κατέληξε ο κ. Βελόπουλος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ας είμαστε ειλικρινείς, αποτύχαμε - Ήρθε η ώρα να σπάσει το απόστημα»
Σωκράτης Φάμελλος: Μόνη λύση η παραίτηση Μητσοτάκη και οι εκλογές
ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα πρόσωπα άλλαξαν, η στρατηγική παραμένει – Το παρασκήνιο και τα επόμενα βήματα
Αίγιο: Έναν 15χρονο και τρεις 16χρονους πυροβόλησε ο δράστης - Με τραύματα σε πόδια και πλάτη
15:19
Γιατί μία επέμβαση στο Ιράν θα μπορούσε να αποδειχθεί πολιτικά επιζήμια για τον Τραμπ: Οι ενδιάμεσες εκλογές, η ακρίβεια και οι αναποφάσιστοι ψηφοφόροι
15:05
Καθαρά Δευτέρα: Με πάνω από 88.000 αυτοκίνητα η έξοδος, έκτακτα δρομολόγια ανά 5 λεπτά στα ΚΤΕΛ - Αυξημένα τα μέτρα της Τροχαίας
14:55
Σύλληψη 34χρονου στη Θεσσαλονίκη για ναρκωτικά - Βρέθηκαν στο σπίτι του πάνω από 48.000 ευρώ σε μετρητά
14:46