ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 10 Οκτωβρίου το νέο ραντεβού Τσίπρα- Μητσοτάκη για τη διαπλοκή

Στις 10 Οκτωβρίου το νέο ραντεβού Τσίπρα- Μητσοτάκη για τη διαπλοκή
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαπλοκή και τη διαφθορά που ζήτησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός κατά την προχθεσινή συζήτηση στη Βουλή.

Ο Αλέξης Τσίπρας που σήκωσε το γάντι που του πέταξε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σε μια κίνηση ρελάνς έκανε αποδεκτό το αίτημα και με δική του πρωτοβουλία οι δυο πολιτικοί αρχηγοί ετοιμάζονται για μια νέα σφοδρή αντιπαράθεση για όλα τα θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα της επικαιρότητας.

Το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών και οι καταγγελίες για τον επιχειρηματία Καλογρίτσα και το «σκάνδαλο» με τις αδειοδοτήσεις της Attica Bank, αλλά τα περίφημα θαλασσοδάνεια αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο της «μονομαχίας».

«Δεν θα αποδράσετε, να έρθετε να μιλήσετε εδώ με διευθύνσεις και ονόματα», ήταν η φράση του πρωθυπουργού στην προχθεσινή συζήτηση στη Βουλή, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ σχολίασε ότι ο Αλ. Τσίπρας θα έρθει στη Βουλή όχι ως απολογούμενος, αλλά ως κατηγορούμενος. «Θα μιλήσουμε με διευθύνσεις και ονόματα, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο», είχε σχολιάσει και ο υπουργός Επικρατείας είπε ο Νίκος Παππάς, αναφερόμενος στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή που ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας αποδεχόμενος την πρόκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς στην κυβέρνηση εκτιμούν οτι διατηρούν το ηθικό πλεονέκτημα σε ζητήματα διαφάνειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ