Economist: Συνάντηση Θεοδωρικάκου με Μάριο Ντράγκι για την ανταγωνιστικότητα της ΕΕ
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος με τον Μάριο Ντράγκι
Γραφείο Τύπου υπ. ΑνάπτυξηςΟ υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, συναντήθηκε σήμερα με τον πρώην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, στο περιθώριο του 29ου Annual Government Roundtable που διοργανώνει ο Economist.
Όπως αναφέρει ο υπουργός Ανάπτυξης σε ανάρτησή του στα social media, είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Μάριο Ντράγκι για την ενίσχυση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Θεοδωρικάκου
«Στο περιθώριο του 29ου Annual Government Roundtable που διοργανώνει ο Economist είχα τη δυνατότητα μιας ουσιαστικής συζήτησης με τον πρόεδρο Ντράγκι. Η πρόσφατη έκθεση Ντράγκι αποτελεί οδικό χάρτη για την ενίσχυση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι βασικές ιδέες - για την ενίσχυση της βιομηχανίας, της καινοτομίας και των παραγωγικών επενδύσεων- βρίσκονται στον πυρήνα του παραγωγικού μετασχηματισμού της ελληνικής οικονομίας, στόχο στον οποίο συμβάλλουμε ως υπουργείο Ανάπτυξης με σχέδιο και πράξεις».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεοδωρικάκος: Πράσινο φως για τρία νέα αναπτυξιακά προγράμματα - Μέχρι 10/9 η υποβολή των σχεδίων
Θεοδωρικάκος: Οι συνεχείς έλεγχοι φέρνουν αποτελέσματα κατά της αισχροκέρδειας
Επιστροφή ενοικίου: Αντίστροφη μέτρηση για την υποβολή τροποποιητικής δήλωσης
02:00
Πότε ξεκινούν οι πληρωμές των συντάξεων - Πόσο και ποιοι κερδίζουν από τις αυξήσεις
01:00
Πότε θα πληρωθεί η 6η δόση του επιδόματος παιδιού - Ποιοι θα πάρουν αναδρομικά
00:30
Συναγερμός για κρούσμα μηνιγγίτιδας σε μαθήτρια λυκείου στα Χανιά
23:59