Βουλή: Με την κλήτευση του Κ. Καραμανλή συνεχίζεται η προανακριτική για την τραγωδία των Τεμπών
Σε εξέλιξη η ψηφοφορία στη Βουλή.
EurokinissiΜε την κλήτευση του πρώην υπουργού Μεταφορών Κωνσταντίνου Αχ. Καραμανλή συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες της Προκαταρκτικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της ενδεχόμενης τέλεσης του πλημμελήματος της παράβασης καθήκοντος σχετικά με τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.
Ο πρώην υπουργός έχει τη δυνατότητα, σύμφωνα με τον Κανονισμό, να καταθέσει στην Επιτροπή δια υπομνήματος - κάτι και που αναμένεται - ή να επιλέξει να προσέλθει δια ζώσης.
Η απόφαση να ακολουθηθούν οι διαδικασίες της προηγούμενης Προκαταρκτικής Επιτροπής που αφορούσε τον πρώην υφυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο ελήφθη κατά πλειοψηφία από τους βουλευτές - μέλη της Επιτροπής που ανήκουν στην ΚΟ της ΝΔ, ενώ όλα τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής που ανήκουν στην αντιπολίτευση διαφώνησαν ζητώντας να υπάρξει ενδελεχής εξέταση μαρτύρων.
Η συνεδρίαση διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών και αναμένεται να ξεκινήσει τώρα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Με μάρτυρα τον Κώστα Καραμανλή η επόμενη συνεδρίαση της Προανακριτικής στις 7 Ιουλίου
Μία που ανοίγει, μία που κλείνει η Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για τον Κώστα Καραμανλή
Κιλκίς: Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη με λεία κοσμήματα αξίας 12.000 ευρω
12:04
Kαμπάνια της Περιφέρειας Αττικής μαζί με το ΥΠΕΣ για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων
11:55
Liveblog: ΗΠΑ και Ισραήλ σφυροκοπούν τις ενεργειακές υποδομές του Ιράν - Απειλές από την Τεχεράνη
11:50
Πεζόδρομος στο Μιλάνο ονομάστηκε Ζάχα Χαντίντ προς τιμήν της σπουδαίας αρχιτέκτονα
11:46