Βουλή: Με την κλήτευση του Κ. Καραμανλή συνεχίζεται η προανακριτική για την τραγωδία των Τεμπών
Σε εξέλιξη η ψηφοφορία στη Βουλή.
EurokinissiΜε την κλήτευση του πρώην υπουργού Μεταφορών Κωνσταντίνου Αχ. Καραμανλή συνεχίζονται σήμερα οι εργασίες της Προκαταρκτικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της ενδεχόμενης τέλεσης του πλημμελήματος της παράβασης καθήκοντος σχετικά με τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.
Ο πρώην υπουργός έχει τη δυνατότητα, σύμφωνα με τον Κανονισμό, να καταθέσει στην Επιτροπή δια υπομνήματος - κάτι και που αναμένεται - ή να επιλέξει να προσέλθει δια ζώσης.
Η απόφαση να ακολουθηθούν οι διαδικασίες της προηγούμενης Προκαταρκτικής Επιτροπής που αφορούσε τον πρώην υφυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο ελήφθη κατά πλειοψηφία από τους βουλευτές - μέλη της Επιτροπής που ανήκουν στην ΚΟ της ΝΔ, ενώ όλα τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής που ανήκουν στην αντιπολίτευση διαφώνησαν ζητώντας να υπάρξει ενδελεχής εξέταση μαρτύρων.
Η συνεδρίαση διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών και αναμένεται να ξεκινήσει τώρα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Με μάρτυρα τον Κώστα Καραμανλή η επόμενη συνεδρίαση της Προανακριτικής στις 7 Ιουλίου
Μία που ανοίγει, μία που κλείνει η Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για τον Κώστα Καραμανλή
SPONSORED
Το Μαυροβούνιο απέλασε 87 Σέρβους ως «απειλή για την ασφάλεια» ενόψει τις Συνόδου ΕΕ-Δ. Βαλκανίων
23:56
Πιλοτικό πρόγραμμα «κλιματικής θωράκισης» στο Νοσοκομείο Νίκαιας από το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος
23:45
Ιππότης ο Ίντρις Έλμπα από τον βασιλιά Κάρολο
23:36
Κούβα: Aναστέλλονται oι πληρωμές με κάρτες Visa και Mastercard λόγω των αμερικανικών κυρώσεων
23:27