ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας ο μεγαλύτερος ψεύτης που γεννήθηκε ποτέ

Α. Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας ο μεγαλύτερος ψεύτης που γεννήθηκε ποτέ
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - Eurokinissi

Ως τον «μεγαλύτερο ψεύτη» που έχει γεννηθεί ποτέ χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε από τον πρωθυπουργό να φύγει από την θέση του καθώς έχει χάσει την εμπιστοσύνη των επενδυτών, καθώς τους εξαπάτησε για να προχωρήσουν στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με την υπόσχεση της γρήγορης ολοκλήρωσης της πρώτης αξιολόγησης.

«Οι επενδυτές ακούνε Τσίπρα και αλλάζουν πεζοδρόμιο», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης που έχει γεννήσει ο τόπος... Μεγαλύτερος ψεύτης απ' τον Τσίπρα δεν έχει γεννηθεί».

Επίθεση εξαπέλυσε στην κυβέρνηση και για τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει στην διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών, κατηγορώντας τον αρμόδιο υπουργό, Νίκο Φίλη, για «προσωπικά συμπλέγματα» με την Εκκλησία.

Ο κ. Γεωργιάδης προανήγγειλε νομοθετική πρωτοβουλία του κόμματος του μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες σχετικά με τα «κόκκινα δάνεια», με βάση τις βέλτιστες ευρωπαϊκές πρακτικές.

Ακόμη επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την αδυναμία της να προστατέψει τα συμφέροντα των δανειοληπτών και ολοκλήρωσε σχολιάζοντας τις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Εροντογάν, ζητώντας να ξεκαθαριστεί πως τα συμφωνηθέντα του 1923 δεν αλλάζουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ