Μαρινάκης: Καταδικάζουμε την επίθεση στο σπίτι του Πρετεντέρη - Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται
Ο Παύλος Μαρινάκης
INTIME NEWSΤην απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στο σπίτι του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη στο Νέο Ψυχικό καταδίκασε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.
«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη. Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται» έγραψε στην ανάρτησή του χαρακτηριστικά.
«Η ελευθερία γνώμης των δημοσιογράφων είναι αδιαπραγμάτευτη» συμπλήρωσε.
Υπογράμμισε πως «έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις αρμόδιες αρχές ότι θα εντοπίσουν τους εγκληματίες και θα τους οδηγήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Καταλήγοντας εξέφρασε την ελπίδα «οι αυτονόητες δηλώσεις καταδίκης να συνοδεύονται και από ειλικρινή διάθεση περιορισμού της τοξικότητας που, δυστυχώς, ειδικά το τελευταίο διάστημα, εξαπλώνεται στον δημόσιο διάλογο».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Βρέθηκε βόμβα στο σπίτι του Γιάννη Πρετεντέρη στο Νέο Ψυχικό - Γιατί δεν εξερράγη
Σε εξέλιξη οι αιτήσεις οικονομικής ενίσχυσης οικογενειών σε ορεινές περιοχές στον ΟΠΕΚΑ
04:00
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις στη ΔΥΠΑ για την επιδότηση έως 14.220 ευρώ σε επιχειρήσεις στη Δ. Μακεδονία
03:00
Μυτιλήνη: Παράταση και αναστολή φορολογικών υποχρεώσεων στους πληγέντες από τον αφθώδη πυρετό
02:00
Τι σημαίνει η αύξηση πάνω από 950 ευρώ στον κατώτατο μισθό - Ποιοι και πόσο κερδίζουν
01:00