ΣΥΡΙΖΑ για πρόταση Εξεταστικής για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Η κυβέρνηση πετάει την μπάλα στην εξέδρα»
«Η μπάλα στην εξέδρα! Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ προτείνει η ΝΔ – Από το 1998 μέχρι σήμερα!», τόνισε σε ανάρτηση του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, σχετικά με την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, που προτείνει η κυβέρνηση.
Συμπληρώνει δε «Ό,τι και να κάνει ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να αποφύγει τη συζήτηση για τις ποινικές ευθύνες για τις πράξεις τους την τελευταία εξαετία όπως προτείνει και η Ευρωπαία Εισαγγελέας».
«Πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη» «Αποδεικνύεται ότι οι απειλές Βορίδη – Αυγενάκη έπιασαν τόπο. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πιάστηκε “με τη γίδα στην πλάτη”», γράφει ο Κώστας Ζαχαριάδης.
«Ακόμα μια φορά παρακάμπτει τη δικαιοσύνη ενώ υπάρχει δικογραφία στη Βουλή!», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ
SPONSORED
Ναύπακτος: Βίντεο ντοκουμέντο από τροχαίο - Η στιγμή που μητέρα σώζει το παιδί της στο παρα πέντε
12:25
Δήμος Αθηναίων: Συμμετέχει στην παγκόσμια πρωτοβουλία του ΟΗΕ «50 Cities at 50° C»
12:11
WSJ: Ο Τραμπ θα εξέταζε επανέναρξη των επιθέσεων στο Ιράν αν σκοτώνονταν Αμερικανοί στρατιωτικοί
11:59
«Παραλίγο να πεθάνει το 2003» - Οι νέες αποκαλύψεις του σωματοφύλακά του Μάικλ Τζάκσον
11:58