ΚΚΕ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η επιστολή Σημανδράκου δείχνει ότι το κύκλωμα λειτουργούσε με υπουργική κάλυψη
To κτήριο του ΚΚΕ (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ«Πυρά» κατά της κυβέρνησης εξαπολύει το ΚΚΕ για τον σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, σημειώνοντας πως η επιστολή του πρώην προέδρου του οργανισμού, Ευάγγελου Σημανδράκου «έρχεται να προστεθεί στα στοιχεία ότι το εγκληματικό κύκλωμα γύρω από τις επιδοτήσεις λειτουργούσε με υπουργική -τουλάχιστον- κάλυψη».
Στην ανακοίνωσή του το Κομμουνιστικό Κόμμα αναφέρει πως «η εμμονή της κυβέρνησης στη σύσταση εξεταστικής και όχι προανακριτικής επιτροπής είναι καραμπινάτη προσπάθεια συγκάλυψης ώστε να μην διερευνηθούν όλες οι ποινικές και πολιτικές ευθύνες για το σκάνδαλο, όπως περιγράφονται και στην πρόταση που κατέθεσε το ΚΚΕ».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΡΙΖΑ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Μητσοτάκης ή είναι συνένοχος ή εκβιαζόμενος από τους υπουργούς του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν μπορεί να μπαίνει προσωπικά ο πρωθυπουργός εμπόδιο στη Δικαιοσύνη»
CULTURE
Netflix: Επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει συνέχεια της animation ταινίας KPop Demon Hunters
15:39
ΚΟΣΜΟΣ
Στις κάλπες σήμερα οι Γάλλοι για να εκλέξουν τους δημοτικούς τους άρχοντες
15:28
ΕΛΛΑΔΑ
Δολοφονία 20χρονου στη Θεσσαλονίκη: Συμπληρωματική δίωξη στον 19χρονο φίλο του θύματος - Κρατείται μέχρι την απολογία του
15:18
CULTURE
«Καλύτερο Casting» και μετά τι; Ποιες νέες κατηγορίες θα μπορούσαν να προστεθούν στα Όσκαρ
15:18
ΣΠΟΡ