Ξεκίνησε η λειτουργία νέας Ογκολογικής Μονάδας του Πανεπιστημίου Αθηνών στο «Αττικόν»
To νοσοκομείο Αττικόν (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣΗ λειτουργία της νέας Ογκολογικής Μονάδας της Β' Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο «Αττικόν», αποτελεί γεγονός και σήμερα ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, εξέδωσε ανακοίνωση με ανάρτησή του στο «X».
Ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για μια μονάδα που «αποτελεί στολίδι για τη Δυτική Αττική, το ΕΣΥ και το ΕΚΠΑ και δημιουργήθηκε από τη χορηγία του Ευεργέτη Θανάση Μαρτίνου».
Η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την επίσημη έναρξη της λειτουργίας της καινούργιας Ογκολογικής Μονάδας της Β' Προπαιδευτικης Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ» υπό τη διεύθυνση της Καθηγήτριας Αμάντας Ψυρρή.
Η μονάδα αποτελεί στολίδι για τη Δυτική Αττική, το ΕΣΥ και το ΕΚΠΑ και δημιουργήθηκε από τη χορηγία του Ευεργέτη Θανάση Μαρτίνου τον οποίον για ακόμη μια φορά ευχαριστώ προσωπικά. Η μονάδα ήδη δέχθηκε σήμερα εξήντα ασθενείς οι οποίοι έλαβαν θεραπεία σε πρότυπες συνθήκες. Καλορίζικη!».
Προαστιακός: Διακοπή κυκλοφορίας στο τμήμα Άνω Λιόσια – Νέα Πέραμος λόγω πυρκαγιάς
10:37
Ιράν και Ομάν σχεδιάζουν προσωρινό διάδρομο ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ - Πώς θα λειτουργεί
10:29
«Harry Potter»: Γιατί ο Νίκολας Χουλτ αποχώρησε από τη σειρά του HBO
10:23
Μετρό Θεσσαλονίκης: Έλαβε άδεια λειτουργίας η επέκταση - Αντίστροφη μέτρηση για τους νέους σταθμούς
10:21