ΠΑΣΟΚ: «Πρωθυπουργός και υπουργοί χωρίς ευθύνες και χωρίς υποχρέωση λογοδοσίας»
Κλιμακώνει την αντιπαράθεση με την κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ, στο φόντο των πυρκαγιών και της διαχείρισής τους.
«Οι πολίτες κουράστηκαν απο μια διακυβέρνηση ανεύθυνη, ασύδοτη, που παράγει διαφθορά και δεν έχει σχέδιο για τη χώρα», σημείωσε σε δήλωσή του, ο Κώστας Τσουκαλάς, εκπρόσωπος Τύπου ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής .
Στην δήλωσή του ανέφερε:
«Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κα Σοφία Βούλτεψη, προσπάθησε χθες να ρίξει την ευθύνη στους πολίτες για τις πυρκαγιές λέγοντας πως το πρόβλημα είναι ο αριθμός των εθελοντών.
Θα ήταν αστείο, αν δεν ήταν τραγικό. Όμως, δεν είπε κάτι καινούργιο. Επανέλαβε με ωμό τρόπο αυτό, που λέει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εδώ και έξι χρόνια .
Σύμφωνα με την καλοπληρωμένη κυβερνητική προπαγάνδα για ό,τι συμβαίνει, είτε είναι οι πυρκαγιές που απειλούν τον αστικό ιστό οπως συνέβη στην Πάτρα, και σβήνουν πια στη θάλασσα είτε είναι τα πανάκριβα τιμολόγια ρεύματος είτε είναι οι κοινωνικές ανισότητες είτε είναι τα σκάνδαλα διασπάθισης των δημοσίων και ευρωπαϊκών πόρων, πάντα φταίνε οι πολίτες, φταίει η κλιματική αλλαγή, φταίνε οι χρόνιες παθογένειες, φταίνε οι παγκόσμιες εξελίξεις. Δεν φταίει ποτέ η κυβέρνηση!
Πρωθυπουργός και υπουργοί χωρίς ευθύνες και χωρίς υποχρέωση λογοδοσίας. Αυτή είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Οι πολίτες κουράστηκαν από μια διακυβέρνηση ανεύθυνη, ασύδοτη, που παράγει διαφθορά και δεν έχει όραμα και σχέδιο για τη χώρα».
Δημόσιο: Περισσότερες από 20.000 προσλήψεις το 2027 - Αναλυτικά οι τομείς
04:00
«Achaia Pass»: Μπαίνει και η Αχαΐα στα voucher του τουρισμού
03:00
Πράσινα και μπλε τιμολόγια από την ΔΕΗ: Αυτές είναι οι χρεώσεις για τον Οκτώβριο
02:00
Πώς μπορούν να εκδώσουν την κάρτα εισόδου στον Δακτύλιο οι πολίτες
01:00