Κακλαμάνης: Η Παναγία μας καθοδηγεί στον δρόμο της αλληλεγγύης, της ελπίδας και της αγάπης
Ο Νικήτας Κακλαμάνης
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΤο μήνυμα ότι η «Παναγία μας καθοδηγεί στον δρόμο της αλληλεγγύης, της ελπίδας και της αγάπης για την πατρίδα» στέλνει ο Πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης με αφορμή τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου.
«Η σημερινή ημέρα του Δεκαπενταύγουστου, της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, αποτελεί κορυφαία στιγμή πίστης και εθνικής ενότητας για τον λαό μας» ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής.
«Η Παναγία, σκέπη και προστάτιδα του Γένους, εμπνέει διαχρονικά τους Έλληνες σε στιγμές δοκιμασίας και μας καθοδηγεί στον δρόμο της αλληλεγγύης, της ελπίδας και της αγάπης για την πατρίδα» σημείωσε στο μήνυμά του.
Ο κ. Κακλαμάνης ευχήθηκε, τέλος, σε όλες και όλους υγεία, δύναμη και προκοπή. «Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας» κατέληξε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πού θα γιορτάσει τον Δεκαπενταύγουστο η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας
Άδωνις Γεωργιάδης στην κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη: Συγγνώμη για τα λάθη του «συστήματος»
13:47
Ξαρχάκος για Μαζωνάκη: «Ήξερε να κάνει το λαϊκό τραγούδι να μοιάζει με προσωπική εξομολόγηση»
13:43
Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Βίντεο με τις πρώτες οικογενειακές στιγμές τους στη Βρετανία
13:38
Κρεμλίνο για την επίθεση σε τρένο με Τζόνσον και Πετρέους: «Επιχειρούμε σε όλη την Ουκρανία»
13:29