ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί στη ΔΕΘ να παρουσιάσει τον εαυτό του ως Άι Βασίλη του Σεπτεμβρίου
Ανανεώθηκε:
«Ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί στη ΔΕΘ να παρουσιάσει τον εαυτό του ως Άι Βασίλη του Σεπτεμβρίου! Δεν πείθει ούτε τους πιο εύπιστους, δεν πείθει ούτε τα μικρά παιδιά» αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του το Γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Η Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:
«Ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί στη ΔΕΘ να παρουσιάσει τον εαυτό του ως Άι Βασίλη του Σεπτεμβρίου! Δεν πείθει ούτε τους πιο εύπιστους, δεν πείθει ούτε τα μικρά παιδιά. Οι πολίτες θυμούνται τις αποτυχημένες εξαγγελίες του όλα τα περασμένα χρόνια. Η πραγματικότητα από το 2019 ως σήμερα έδειξε ότι συνέβη το ακριβώς αντίθετο απ’ ότι εξήγγειλε ο κ.Μητσοτάκης, γι’ αυτό η αγοραστική δύναμη των πολιτών υποχωρεί, γι’ αυτό το διαθέσιμο εισόδημα λιγοστεύει.
Ας δώσει εξηγήσεις για την αποτυχία του ο Πρωθυπουργός
1. Λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος
2. Ακρίβεια στο Super Market
3. Σχολικά είδη
4. Στεγαστική κρίση
Ο κ. Μητσοτάκης με την πολιτική του μαζεύει τα χρήματα από τους πολλούς και τα αναδιανέμει στους λίγους φίλους του και πολιτικούς του υποστηρικτές. Η οικονομική ολιγαρχία με την κυβερνητική πολιτική πανηγυρίζει, η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία πιέζεται και δυσφορεί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΡΙΖΑ: Η συνάντηση Τραμπ -Πούτιν επιβεβαίωσε την κυριαρχία του νόμου του ισχυρού
Η Τουρκία επικύρωσε συμφωνία με αναφορά στη Σύμβαση για το Δίκαιο της Θάλασσας
15:13
Αλλαγή χρόνου στη Θεσσαλονίκη - Κορυφαίοι djs και ένα laser show θα φωτίσει τον ουρανό της πόλης
15:12
Υπουργείο Παιδείας: 250.000 «αιώνιοι» φοιτητές διαγράφονται από 31/12
15:08
Θεοδωρικάκος: Ρεκόρ πληρωμών από αναπτυξιακούς νόμους - 340 εκατ. ευρώ το 2025
15:06