Ν. Φίλης: Δεν έχουμε δογματική αντίληψη, θέλουμε τον διάλογο
«Λύθηκαν οι παρεξηγήσεις», δήλωσε υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, αμέσως μετά τη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και τον Αλέξη Τσίπρα.
«Δεν έχουμε δογματική αντίληψη και θέλουμε τον διάλογο», πρόσθεσε ο υπουργός, επισημαίνοντας ότι ο διάλογος Εκκλησίας-Πολιτείας θα συνεχιστεί και στο μέλλον.
Την ίδια στιγμή, ο κ. Φίλης, ανέφερε ότι η συνάντηση έγινε σε «πολύ καλό κλίμα» και ξεκαθάρισε ότι «υπάρχει σεβασμός στο πρόσωπο του Ιερώνυμου».
Αναφερόμενος στο μάθημα των θρησκευτικών, ο υπουργός Παιδείας, επισήμανε ότι τα βιβλία των θρησκευτικών δεν θα αλλάξουν και συμπλήρωσε ότι «στο τέλος του χρόνου, με την συμβολή της εκκλησίας, θα αξιολογηθούν τα νέα προγράμματα».
ΧΡΗΜΑ
ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα του διαγωνισμού 3Κ/2025 για 450 θέσεις σε μουσεία
02:00
ΧΡΗΜΑ
Σε ισχύ το πασχαλινό εορταστικό ωράριο στα εμπορικά καταστήματα - Οι ώρες λειτουργίας
01:00
ΧΡΗΜΑ
Ξεκίνησε η προπληρωμή επιδομάτων, παροχών και Δώρου Πάσχα από την ΔΥΠΑ
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ιράν ρίχνει αμερικανικά μαχητικά, πιλότοι αγνοούνται και η εκεχειρία οδηγείται σε ναυάγιο
23:56
ΕΛΛΑΔΑ