Συνάντηση Γεραπετρίτη με τον Σύρο υπουργό Εξωτερικών
Το ελληνικό ΥΠΕΞ
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣΜε τον μεταβατικό υπουργό Εξωτερικών της Συρίας, Άσαντ αλ-Σαϊμπανί αναμένεται να συναντηθεί σήμερα, Τετάρτη (20/8) ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης.
Η συνάντησή τους θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 μ.μ., ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών.
Αξίζει να σημειωθεί πως, χθες, Τρίτη (19/8) ο Σύρος υπουργός Εξωτερικών συναντήθηκε με ισραηλινή αντιπροσωπεία στο Παρίσι για συνομιλίες που επικεντρώθηκαν στην «αποκλιμάκωση».
Οι συνομιλίες αφορούσαν «αριθμό φακέλων που συνδέονται με την ενίσχυση της σταθερότητας στην περιοχή και στη νότια Συρία» και «την αποκλιμάκωση και τη μη επέμβαση στις συριακές εσωτερικές υποθέσεις», όπως μετέδωσε το συριακό επίσημο πρακτορείο ειδήσεων SANA.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σχεδόν 410.000 Σύροι στην Τουρκία έχουν επιστρέψει στην πατρίδα τους μετά την πτώση του Άσαντ
Από την Αθήνα και τη Γαλλία, ως την Κούβα και το Σικάγο: Η Πρωτομαγιά μέσα από τον φωτογραφικό φακό
23:59
Μετά τους ανταρόλυκους, επιστήμονες «ανασταίνουν» την μπλε αντιλόπη - Εξαφανισμένη εδώ και 200 έτη (vid)
23:53
Ιράν: Σκοτώθηκαν 14 μέλη των Φρουρών της Επανάστασης κατά την διάρκεια επιχείρησης αποναρκοθέτησης
23:42
Έκκληση του ανώτατου ηγέτη του Ιράν προς τις επιχειρήσεις να αποφύγουν απολύσεις εργαζομένων
23:30