Στη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός: Συνάντηση με βουλευτές ενόψει ΔΕΘ - Τι συζητήθηκε
O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη.
INTIMEΜε βουλευτές της Α' και Β' Θεσσαλονίκης καθώς και βουλευτές Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας συναντάται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στη συνάντηση συμμετέχουν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Κώστας Σκρέκας και στελέχη του κόμματος.
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρίσκονται τα θέματα της Θεσσαλονίκης και η προετοιμασία για την επίσκεψη του πρωθυπουργού την επόμενη εβδομάδα για τα εγκαίνια της 89ης ΔΕΘ το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου.
Κατά την άφιξη του στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Κώστας Γκιουλέκας.
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση για την παρουσίαση των έργων της Θεσσαλονίκης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει την Πέμπτη εν όψει της ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Στο στόχαστρο της Κυβέρνησης το ΠΑΣΟΚ ενόψει ΔΕΘ: «Αυτά είναι τα 5 ψέματά τους»
Επανεξελέγη ομόφωνα Γενικός Γραμματέας ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο 22ο Συνέδριο του ΚΚΕ
20:08
Ιράν: Σε διαρροή αερίου η έκρηξη στην Μπαντάρ Αμπάς - Προς το παρόν αποκλείεται επίθεση ή δολιοφθορά
19:58
Πιερρακάκης στο συνέδριο ΠΟΜΙΔΑ: Περισσότερα διαθέσιμα σπίτια, λογική φορολογία, κίνητρα επένδυσης
19:50
Μεγάλη φωτιά σε διαμερίσματα πολυκατοικίας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας (vids)
19:39