ΠΑΣΟΚ κατά Τσίπρα: Κάποτε μιμούνταν τη φωνή του Ανδρέα, τώρα κλέβει ατάκες του ΠΑΣΟΚ
Για αντιγραφή των προτάσεων του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί η αξιωματική αντιπολίτευση τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την ομιλία του στο συνέδριο του Economist.
«Κάποτε ο κ. Τσίπρας μιμούνταν τη φωνή του Ανδρέα, τώρα στο πλαίσιο του rebranding έφτιαξε την ομιλία του με ατάκες από τα Δελτία Τύπου του ΠΑΣΟΚ», σχολιάζουν πηγές του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού.
Και καταλήγουν, αναφέροντας «Όπως η γλαφυρή περιγραφή του για την αντιστοίχηση της αγοραστικής δύναμης των μισθών που είναι copy paste από Δελτίο Τύπου της 26ης Αυγούστου. Ή η διατυπωμένη εδώ και τρία χρόνια πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη για ανάπτυξη Made in Greece».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μαξίμου κατά Τσίπρα: Βάφτισε «νέα πυξίδα» το «πρώτη φορά αριστερά»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τσίπρας: «Ακούει κανείς στο Μαξίμου το καμπανάκι; Οδηγούμαστε στα βράχια»
ΧΡΗΜΑ
Fuel Pass: Άνοιξε η πλατφόρμα - Πώς θα κάνετε την αίτηση
16:30
ΚΟΣΜΟΣ
Liveblog: Εντολή Νετανιάχου σε IDF για χτυπήματα σε υποδομές του Ιράν - Επιθέσεις σε πετροχημικές εγκαταστάσεις του South Pars
16:21
ΚΟΣΜΟΣ
Πτώση στις τιμές του πετρελαίου αφότου ΗΠΑ και Ιράν έλαβαν σχέδιο για τερματισμό των εχθροπραξιών
16:19
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη - Στο νοσοκομείο ένας ένοικος (pics)
16:11
ΚΟΣΜΟΣ