Σκληραίνει η κόντρα Παππά-Βορίδη
Συνέχεια στην πρωινή του κόντρα με τον Μάκη Βορίδη δίνει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, με δήλωσή του, χαρακτηρίζοντας τη Νέα Δημοκρατία ως «διαπλεκόμενο γραφείο Τύπου των καναλαρχών.
Ειδικότερα, ο κ. Παππάς τονίζει σε δήλωσή του ότι «η σημερινή δήλωση του κ. Βορίδη, μετά το πέρας της συνεδρίασης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας στης Βουλής, αποδεικνύει ότι η ΝΔ κινείται ως ένα διαπλεκόμενο γραφείο Τύπου των καναλαρχών, με έντονη οσμή ακροδεξιάς».
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Παππάς σημειώνει ότι «η κυβέρνηση είναι περήφανη για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού και το τίμημα των 250 εκατομμυρίων».
Επισημαίνει επίσης, ότι «ζούμε ήδη την επόμενη μέρα του διαγωνισμού» και σχολιάζει πως «τα στελέχη της ΝΔ συμπεριφέρονται λες και θα πληρώσουν το τίμημα από την τσέπη τους». «Αλλά πλέον αυτό δεν έχει σημασία» αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας.
SPONSORED
Τραμπ: Ισραήλ και Ιράν θέλουν «άμεση κατάπαυση πυρός» - Η «ανοησία» μπορει να εμποδίσει την ειρήνη
18:05
Πανελλήνιες 2026: Σε ποια μαθήματα εξετάζονται την Τρίτη 9/6 οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ
17:58
Πέθανε σε ηλικία 27 ετών πρώην ποδοσφαιριστής της Μίντλεσμπρο - Μετά από χρόνια μάχη με τη λευχαιμία
17:49
Πατριάρχης Ιεροσολύμων: «Ο Τραμπ θέλει να επισκεφθεί άμεσα την Ελλάδα»
17:41