Ανησυχία ΥΠΕΞ για την επίθεση Ισραήλ στο Κατάρ: «Παραβίαση της εδαφικής ακεραιότητας»
Καπνός από έκρηξη, η οποία φέρεται να προκλήθηκε από ισραηλινή επιδρομή, στη Ντόχα του Κατάρ, την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2025.
UGC via APΑνησυχία για την ισραηλινή επίθεση στο Κατάρ εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, κάνοντας λόγο για «παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας του Κατάρ» και τονίζοντας ότι η επίθεση «αντίκειται στο διεθνές δίκαιο».
«Εκφράζουμε βαθιά ανησυχία για την επίθεση στη Ντόχα. Συνιστά παραβίαση της εδαφικής κυριαρχίας του Κατάρ και αντίκειται στο διεθνές δίκαιο.
Η Ελλάδα καλεί για αυτοσυγκράτηση και επανλαμβάνει ότι η διπλωματία και ο διάλογος είναι τα μόνα μέσα για την αποκατάσταση της σταθερότητας και την επίτευξη βιώσιμης ειρήνης στη Μέση Ανατολή», αναφέρει η ανάρτηση του ελληνικού ΥΠΕΞ, στο Χ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Όσα πρέπει να ξέρετε για την επίθεση του Ισραήλ στο Κατάρ - Ανησυχία σε Δύση και Μέση Ανατολή
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
«Ταξίδι» στις πιο... επεισοδιακές Πανελλήνιες: Από τη διαρροή θεμάτων του '79, στην πανδημία
10:47
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Release Athens 2026: 10 χρόνια από τη βραδιά που ξεκίνησαν όλα
10:45
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράν: Απαγχονίστηκαν δύο άνδρες που συμμετείχαν στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις τον Ιανουάριο
10:37
ΧΡΗΜΑ
Περισσότερους πόρους στη νέα ΚΑΠ 2028-2034 διεκδικεί η Ελλάδα - Η δύσκολη ευρωπαϊκή διαπραγμάτευση
10:28
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ