Η συζήτηση του K. Μητσοτάκη με τον νομπελίστα Ντέμη Χασάμπης στο πλαίσιο του Athens Innovation Summi
Συζήτηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Demis Hassabis, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Google DeepMind, στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2025.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΟι δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης με προτεραιότητα τους τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης και της πολιτικής προστασίας στην Ελλάδα, έχουν τεθεί στο επίκεντρο της συζήτησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον νομπελίστα επιστήμονα και CEO της Google Deepmind, Ντέμη Χασάμπη, που διεξάγεται στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, στο πλαίσιο της εκδήλωσης Athens Innovation Summit.
«'Αμεσες προτεραιότητές μας στην Ελλάδα είναι επίσης η διαφύλαξη της ψυχικής υγείας των παιδιών και των εφήβων και των δημοκρατικών αξιών», επεσήμανε ο πρωθυπουργός.
Δείτε την συζήτηση:
Κάθριν Ο' Χάρα: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα πριν καταλήξει
14:10
Ζωγράφου: Η στιγμή που αστυνομικός παγιδεύει και ξεσκεπάζει τη σπείρα διακίνησης ναρκωτικών - Βίντεο ντοκουμέντο
13:59
ΕΛΑΣ: Τεχνική βλάβη στο «100» - «Δεν στερήθηκαν οι πολίτες τη συνδρομή της Αστυνομίας»
13:50
ΝΔ: Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπή για το Συνέδριο στις 15 Μαΐου - Πρόεδρος ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος
13:41