ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Μητσοτάκη με Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ευγένιο στο Μέγαρο Μαξίμου - Τι συζήτησαν

Συνάντηση Μητσοτάκη με Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ευγένιο στο Μέγαρο Μαξίμου - Τι συζήτησαν

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο.

Γραφείο Πρωθυπουργού

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με αντιπροσωπεία της Εκκλησίας της Κρήτης με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο, παρουσία του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη.

mitsotakis

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε στιγμιότυπο από τη συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ευγένιο, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Γραφείο Πρωθυπουργού

Η συνάντηση έγινε σε πολύ θερμό και εποικοδομητικό κλίμα και συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

mitsotakis

Παρόντες στη συνάντηση ήταν τόσο ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης, όσο και η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Σοφία Ζαχαράκη.

Γραφείο Πρωθυπουργού

Και οι δύο πλευρές υπογράμμισαν τη διάθεση τους για περαιτέρω στενή συνεργασία ενώ από την Κυβέρνηση εκφράστηκε η ιδιαίτερη εκτίμηση για το σημαντικό έργο που επιτελεί η Εκκλησία της Κρήτης.