Σημαντικές επαφές Κικίλια στις ΗΠΑ με μέλη της κυβέρνησης και του Κογκρέσου
O υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΕπαφές με αξιωματούχους της αμερικανικής κυβέρνησης και μέλη του Κογκρέσου πραγματοποιεί από την Τετάρτη (17/9) στην Ουάσιγκτον ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας.
Ο υπουργός συναντήθηκε με τον αναπληρωτή βοηθό υπουργό Ενέργειας των ΗΠΑ, Τζόσουα Βολζ, ενώ ακολούθησε συνάντηση με στελέχη του Γραφείου του Εμπορικού Αντιπροσώπου (USTR), τον Sam Mulopulos και την Zoe Sophos.
Ακολούθησαν συναντήσεις με τον Ρεπουμπλικανό γερουσιαστή Τζέρι Μόραν, καθώς και με τον υπουργό Εσωτερικών των ΗΠΑ, Νταγκ Μπέργκαμ. Αργότερα, συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με στελέχη του Εθνικού Συμβούλιου Ενεργειακής Κυριαρχίας (NEDC).
Η επίσκεψη ολοκληρώνεται με τη συμμετοχή του σε δεξίωση προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, στην οποία θα παραστεί ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Μάικ Τζόνσον.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κικίλιας: «Πρώτη δύναμη παγκοσμίως η ελληνική ναυτιλία, συνδιαμορφώνει τις εξελίξεις»
Επίδομα θέρμανσης 2025: Πότε πληρώνεται η προκαταβολή - Ποιοι οι δικαιούχοι
03:00
Πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι τις αργίες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιά
02:00
Xριστουγεννιάτικο τραπέζι: Πόσο θα κοστίσει - Πίνακας με τις τιμές των προϊόντων
01:00
Πότε θα πληρωθεί η 6η δόση του επιδόματος παιδιού - Ποιοι θα πάρουν αναδρομικά
00:30