Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Μόντι - Τι συζητήθηκε
Ναρέντρα Μόντι και Κυριακος Μητσοτάκης
INTIME NEWSΤηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα, Παρασκευή (19/09), ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ινδό ομόλογο του, Ναρέντρα Μόντι.
Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν απόψεις για την εμβάθυνση των ελληνοϊνδικών σχέσεων, στη βάση της στρατηγικής εταιρικής σχέσης που δρομολογήθηκε με την Κοινή Δήλωση του Αυγούστου 2023, κατά την επίσημη επίσκεψη του κ. Modi στην Αθήνα.
Τι συζητήθηκε μεταξύ Μητσοτάκη και Μόντι
Ακόμη, συζητήθηκαν οι δυνατότητες ενίσχυσης της συνεργασίας σε τομείς όπως οι επενδύσεις, η τεχνολογία και η άμυνα.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε ιδιαίτερη ικανοποίηση για την επικείμενη έναρξη απευθείας πτήσεων μεταξύ Ελλάδας και Ινδίας από δύο αεροπορικές εταιρείες, εξέλιξη που εκτιμάται ότι θα ενισχύσει περαιτέρω τις σχέσεις των δύο χωρών.
Ξεκίνησε η μεγάλη έξοδος του Πάσχα - Έως και 40 ευρώ ακριβότερο το ταξίδι (vids)
05:00
Ακριβότερα πρόστιμα και ποινές για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
04:00
«Τρέχουν» οι αιτήσεις του Youth Pass - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
03:00
Εξειδικευμένα εργαστήρια συμβουλευτικής ΔΥΠΑ - Περιορισμένος αριθμός θέσεων
02:00