Γ. Κατρούγκαλος: Είμαι κομμουνιστής από τα 15 μου
«Όσο είμαστε εμείς στην κυβέρνηση οι συνταξιούχοι να περιμένουν αυξήσεις», δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος αναφερόμενος στις συντάξεις.
Ο υπουργός Εργασίας σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, παραδέχτηκε ότι έγιναν μειώσεις στις συντάξεις αλλά υποστήριξε ότι δεν ήταν τυφλές και έγιναν στο πλαίσιο των μεταρρυθμίσεων ώστε το μέλλον του ασφαλιστικού να είναι βιώσιμο.
Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι αφού ολοκληρώθηκε η πρώτη αξιολόγηση «το ασφαλιστικό πέρασε και δεν θα ξανανοίξει».
Σχολιάζοντας τα εργασιακά ο Γιώργος Κατρούγκαλος, επεσήμανε ότι «δεν συζητάμε αύξηση του κατώτατου μισθού αλλά πώς θα γίνεται αυτό» προσθέτοντας για τις ομαδικές απολύσεις ότι «η χώρα μας χρειάζεται προσλήψεις και όχι απολύσεις. Πρόκειται για ιδεοληψία του ΔΝΤ, θα περιμένουμε τι θα πει το ευρωπαϊκό δικαστήριο».
Τέλος, ανέφερε ότι ο ίδιος είναι κομμουνιστής από τα 15, ότι παραμένει σε αυτό το μήκος κύματος και ότι προσπαθεί να υπερασπιστεί αυτή την ιδεολογία.
SPONSORED
Ο Τραμπ για τον Τραμπ: «Νο1 ατραξιόν - Ο άνθρωπος που έχει μεγαλύτερο κοινό από τον Έλβις»
21:58
Χανιά: Στο νοσοκομείο οδηγός μηχανής μετά από τροχαίο με αυτοκίνητο
21:49
WSJ: Πλοία περνούν κρυφά το Ορμούζ «στο σκοτάδι», με τα «μάτια» των ΗΠΑ
21:40
Διάσωση 23 μεταναστών ανοιχτά του Ταίναρου - Με την συμμετοχή της Frontex η επιχείρηση
21:30