ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Τόσκας: «Πρέπει να περάσουμε στην Αριστερά της πράξης»

Ν. Τόσκας: «Πρέπει να περάσουμε στην Αριστερά της πράξης»
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - Eurokinissi

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνδεθεί με την πλειοψηφία του λαού, που πληρώνει το μεγάλο τίμημα της κρίση, υποστηρίζει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξή στο ΑΠΕ-ΜΠΕ 104,9FM ο υπουργός μίλησε για την ανάπτυξη, την οποία και χαρακτήρισε μονόδρομο.

«Δεν τρέφουμε ψευδαισθήσεις είναι εύκολο να λες για την ανάπτυξη αλλά στην πράξη είναι πολύ δύσκολα», είπε και συνέχισε: «δεν μπορούμε να προχωρήσουμε με χάρτινα σπαθιά , πρέπει να περάσουμε στην Αριστερά της πράξης, με ανάπτυξη και κοινωνική δικαιοσύνη».

Ο αναπληρωτής υπουργός ζήτησε απ΄όλες τις αριστερές πατριωτικές δυνάμεις να ενωθούν με μόνο σκοπό να αποκτήσει η χώρα την απαραίτητη σταθερότητα.

Ζήτησε ακόμη από το κόμμα του να δώσει ώθηση στην κοινωνία, όχι να αποκοπεί από αυτή και εξέφρασε την ευχή του να υπάρξει μια ευρύτερη δημοκρατική συνεργασία με τις κοινωνικές δυνάμεις.

«Οι μεγάλες μάχες κερδίζονται με μεγάλα μέτωπα».

Σχολιάζοντας τηn κόντρα μεταξύ Γερμανίας και ΔΝΤ, για το ελληνικό χρέος, ο κ. Τόσκας υπογράμμισε: «το έχουμε ξαναδεί το έργο με το ΔΝΤ - μένει δεν μένει στο πρόγραμμα - στο τέλος θα επικρατήσουν σώφρονες απόψεις. Η αποσταθεροποίηση περιοχών της Ευρώπης δεν ευνοεί κανέναν, ούτε τις ΗΠΑ ούτε τις αγορές».

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ