Συνάντηση Μητσοτάκη - Γκίλφοϊλ στη Νέα Υόρκη - Πότε έρχεται στην Αθήνα η νέα πρέσβειρα
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με την Κίμπερλι Γκιλφόιλ.
Γραφείο ΠρωθυπουργούΓια τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να παίξει η Ελλάδα ως γέφυρα, πολιτική, εμπορική και ενεργειακή, ανάμεσα στην Ινδία, τις χώρες του Κόλπου και την Ευρώπη και ως φυσικός επενδυτικός προορισμός για τις χώρες του Κόλπου στην Ευρώπη μίλησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Νέα Υόρκη.
Η συνάντηση που διοργάνωσε το Atlantic Council και ο Όμιλος Antenna με θέμα την εμβάθυνση της συνεργασίας της Ε.Ε με τα κράτη-μέλη του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου (Gulf Cooperation Council) πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για τη Συμμαχία για την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, ΑΕGGIS (Alliance for Europe-Gulf Geopolitics & Investments Summit).

Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του πρωθυπουργού με νεοδιορισμένη πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα Κίμπερλι Γκιλφόιλ.
Γραφείο ΠρωθυπουργούΕπιπλέον, ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση γνωριμίας στη Νέα Υόρκη με τη διορισθείσα νέα πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα Kimberly Guilfoyle, η οποία θα ορκιστεί τη Δευτέρα και αναμένεται να αφιχθεί στην Αθήνα στο τέλος Οκτωβρίου.

Συνάντηση Μητσοτάκη - Γκιλφόιλ.
Γραφείο Πρωθυπουργού
Θηβών: Η στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος -Η μηχανή χτυπά σε κολόνα και οι επιβάτες εκσφενδονίζονται
10:25
Λαμία: Κλειστό έως την Δευτέρα το 3ο Λύκειο μετά την πτώση σοβάδων - Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
10:11
Ελευσίνα: Κατονόμασε τους άνδρες που τον μαχαίρωσαν ο 32χρονος - Αναζητούνται οι δράστες
10:02
Μητσοτάκης: Το καλώδιο, ο «ελαφρύς κυματισμός» στο Αιγαίο και το «γιατί να κάνω εκλογές;»
09:50