ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγρια κόντρα Μαξίμου - Θεοδωράκη

Άγρια κόντρα Μαξίμου - Θεοδωράκη

Σφοδρή κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του Μεγάρου Μαξίμου και του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη.

Αφορμή αποτέλεσε η εξής αναφορά του κ. Θεοδωράκη κατά την ομιλία του στη συζήτηση για τη διαφθορά που διεξάγεται στη Βουλή: «Πόσα λεφτά δώσατε σε όλα αυτά τα τρολ (μαύρα λεφτά βέβαια), σε όλους αυτούς τους δήθεν αγανακτισμένους μπλόγκερ, όλους αυτούς τους μεταμφιεσμένους αντιεξουσιαστές, όλους αυτούς τους κομματικούς δημοσιογράφους που για δύο χρόνια είχαν ως κύριο μέλημα τους από το πρωί ως το βράδυ να πετάνε λάσπη στο Ποτάμι; Ότι είναι των εργολάβων και των Γερμανών. Πρόσφατα μάθαμε ότι ένας από αυτούς που πρωτοστατούσε στις αθλιότητες ήταν υπάλληλος της κυρίας Γεροβασίλη. Όχι υπάλληλος στο σπίτι της αλλά υπάλληλος στο γραφείο της».

Ακολούθησε η απάντηση της Κυβερνητικής εκπροσώπου η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «ο Θεοδωράκης μπαίνει με το «σπαθί» του στο κάδρο της πολιτικής αλητείας».

«Και όμως, ο κος Θεοδωράκης μπορεί να μας εκπλήσσει ακόμα. Επέλεξε, απολύτως συνειδητά και από το βήμα της Βουλής, να καταφερθεί με ύβρεις, που αδυνατούμε να αναπαράξουμε, σε έναν νεκρό. Έναν άνθρωπο που δεν είναι πλέον σε θέση να απαντήσει για τον εαυτό του. Έναν άνθρωπο που όσο ζούσε υπερασπιζόταν τις ιδέες και τις αξίες του. Σε όποια θέση και αν βρισκόταν με εντιμότητα κ αξιοπρέπεια» υπογράμμισε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος και πρόσθεσε:

«Προφανώς, έννοιες άγνωστες στον Σταύρο Θεοδωράκη. Ο Σταύρος Θεοδωράκης είναι ένας ακόμα, που με το «σπαθί» του μπαίνει σήμερα στο κάδρο της πολιτικής αλητείας και χυδαιότητας».

«H κυρία Γεροβασίλη κάνει πως δεν καταλαβαίνει» τόνισε το Ποτάμι απαντώντας στην ανακοίνωση της Κυβερνητικής Εκπροσώπου και συνέχισε:

«Αυτή καταγγέλλουμε κι αυτή πρέπει να απολογηθεί. Και δεν την καταγγέλλουμε μόνο εμείς αλλά όλο το διαδίκτυο. Ας μπει στον κόπο να δει τις σχετικές αναρτήσεις.

Όλοι αναρωτιούνται: πόσα τρολ πληρώνει το ελληνικό δημόσιο για να βρίζουν τους πολιτικούς αντιπάλους της κυρίας Γεροβασίλη και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Να της θυμίσουμε ότι είναι κυβερνητική εκπρόσωπος και όχι αρχηγός παρακρατικής ομάδας;».

Απάντηση στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, έδωσε και ο ειδικός σύμβουλος στο επικοινωνιακό επιτελείο του Μεγάρου Μαξίμου, Γιώργος Χριστοφορίδης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε κατά την ομιλία του ότι ο κ. Χριστοφορίδης παραμένει εκδότης της εφημερίδας «Χωνί».

«Απόβρασμα είσαι και φαίνεσαι, Σταύρο Θεοδωράκη» έγραψε, μεταξύ άλλων.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ