ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας είναι ανίκανος, πρέπει να φύγει σήμερα

Α. Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας είναι ανίκανος, πρέπει να φύγει σήμερα
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - Eurokinissi

Δριμεία επίθεση τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης μετά και τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για την διαπλοκή.

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «ανίκανο». Σχολίασε και την χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup, στην οποία αποφασίστηκε το «σπάσιμο» της δόσης και τόνισε:

«Με τον Τσίπρα πρωθυπουργό το ΑΕΠ δεν θα αυξηθεί, ούτε επενδύσεις θα έρθουν, ούτε ανάπτυξη, γιατί είναι εντελώς ανίκανος. Είναι επικίνδυνοι, ανίκανοι και πρέπει να φύγουν σήμερα. Η λεγόμενη πρώτη αξιολόγηση που ήταν να κλείσει από το Νοέμβριο και όλο πανηγυρίζουν ότι την κλείνουν δεν μπορεί να συγκριθεί ούτε με το γεφύρι της Άρτας. Ούτε χθες κατάφεραν να την κλείσουν...»

Ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ χαρακτήρισε τον πρόεδρο του κόμματος του, Κυριάκο Μητσοτάκη, ως την λύση για την ενωμένη και μεγάλη Ελλάδα.

«O Kυριάκος Μητσοτάκης ενδιαφέρεται να εξηγήσει πώς να κάνουμε ξανά την Ελλάδα μεγάλη, αλλά όταν ο Τσίπρας επιλεγεί χυδαιότητα για λογούς εσωτερικής συσπείρωσης, επιλέγεις να κατέβεις σε αυτό το επίπεδο της λάσπης, δεν πρέπει να μένεις σιωπηλός», είπε χαρακτηριστικά εξηγώντας τη στάση του κ. Μητσοτάκη στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή.

«Ο Μητσοτάκης στη δευτερολογία του σε λίγα λεπτά κατάφερε να καταστρέψει το αφήγημα Τσίπρα και να τον βάλει στη θέση του. Έτρεμε, μαζεύτηκαν όλοι και δεν ξεράνε πού να κρυφτούν». «Είναι κύριος ο Μητσοτάκης, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βάλει στη θέση του τον Τσίπρα» πρόσθεσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ