ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιμένει ο Θεοδωράκης για τα troll της Γεροβασίλη (vid)

Επιμένει ο Θεοδωράκης για τα troll της Γεροβασίλη (vid)
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ (φωτογραφία αρχείου)

Την κόντρα του με την κυβερνητική Εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη που ξέσπασε χθες στη βουλή στη συζήτηση για τη διαφθορά, συνεχίζει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες στην ομιλία του ο κ. Θεοδωράκης, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι έκανε επιχείρηση να πετάξει «λάσπη» στο κόμμα του για να πείσει ότι το Ποτάμι το δημιούργησε η διαπλοκή, κάνοντας μάλιστα λόγο για κομματικά τρολ.

Ο κ. Θεοδωράκης σήμερα μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι, τόνισε ότι η «κ. Γεροβασίλη, από μόνη της ανακοίνωσε ότι ένας άνθρωπος που δούλευε για αυτούς ότι “έφυγε”. Κανείς δεν ήξερε την ενασχόληση του συγκεκριμένου ανθρώπου». Αυτό προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο» Χρησιμοποίησε έναν άνθρωπο για να πει τι παιχνίδι έκανε το υπουργείο της».

«Εγώ πήγα στη βουλή και δεν ρώτησα για αυτό. Ρώτησα για όλα. Για τους ανθρώπους που συνεχίζει να έχει η Γεροβασίλη στην δούλεψή της», ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού και πρόσθεσε: Υπέδειξα στη Βουλή πρώην πολιτευτή των ΑΝΕΛ που είναι στο γραφείο της κ. Γεροβασίλη και απειλεί τους πολιτικούς αρχηγούς την ώρα που μιλάνε στη βουλή. Βρίζει τους πολιτικούς αρχηγούς. Τουιτάρει με την ταυτότητα συμβούλου του κυρίου Παππά και της κυρίας Γεροβασίλη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ