Στουρνάρας: δεν έχω πολιτικές φιλοδοξίες και να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό
Στη δυνατότητα εξαγοράς των κόκκινων δανείων από τους δανειολήπτες, αναφέρθηκε ο Γιάννης Στουρνάρας κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του στην εξεταστική επιτροπή που διερευνά την υπόθεση δανειοδότησης κομμάτων και επιχειρήσεων ΜΜΕ.
Ο διοικητής της ΤτΕ απαντώντας στο ερώτημα του Δημήτρη Καμμένου από τους ΑΝΕΛ να μην μπορούν οι δανειολήπτες να αγοράζουν τα δάνειά τους στην τιμή που θα το πάρει το fund, ανέφερε πως ο νόμος το επιτρέπει. Επεσήμανε ότι πως μόνον ο ένας στους έξι δανειολήπτες είναι «μπαταχτσής» και πρόσθεσε πως δεν πρέπει να τους δώσουμε το δικαίωμα να το πάρουν «μπιρ παρά», καθώς θα το βρούμε μπροστά μας στη συνέχεια.
Χαρακτήρισε δε, παρεξήγηση τη σχετική επιστολή Γιουνκέρ και τόνισε ότι: «εμείς επιμένουμε στο κώδικα δεοντολογίας που τα περιλαμβάνει όλα μέσα, δεν έχουμε δώσει άλλη κατεύθυνση».
Υποχρεωτική πλέον η αναγραφή του μισθού στις αγγελίες - Τέλος στις συζητήσεις «ταμπού»
03:00
Ισπανία: Ταυτοποιήθηκαν και οι 69 νεκροί από τη σιδηροδρομική τραγωδία
02:54
Οι ΗΠΑ φέρνουν ξανά Ρωσία και Ουκρανία σε διάλογο – Στο Αμπού Ντάμπι οι συνομιλίες
02:32
Ουκρανία: Τουλάχιστον 26 νεκροί από ρωσικούς βομβαρδισμούς σε κέντρο ανθρωπιστικής βοήθειας
02:04