Βουλή:Κατά της άρσης ασυλίας της Κωνσταντοπούλου για παρακώλυση συγκοινωνιών η Επιτροπή Δεοντολογίας
Η πρόεσρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΚατά της άρσης της ασυλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής στην Ολομέλεια για υπόθεση παρακώλυσης συγκοινωνιών εκ μέρους της Προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στο πλαίσιο αγροτικών κινητοποιήσεων στην Καρδίτσα.
Η Επιτροπή Δεοντολογίας αποφάνθηκε κατά πλειοψηφία για το αίτημα άρσης ασυλίας της κυρίας Κωνσταντοπούλου, το οποίο υποβλήθηκε για δικογραφία που σχηματίσθηκε, αυτεπαγγέλτως, αναφορικά με τη φερόμενη ως τελεσθείσα, στις 25-1-2025, αξιόποινη πράξη της παρακώλυσης συγκοινωνιών από κοινού (άρθρο 292 παρ. 1 του Ποινικού Κώδικα), στο πλαίσιο διεξαγωγής αγροτικών κινητοποιήσεων στην περιοχή της Καρδίτσας.
Επίσης “κατά” αποφάσισε να εισηγηθεί η Επιτροπή για το δεύτερο αίτημα, που εξέτασε σήμερα και αφορά στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος-Αλλαγής, Πέτρο Παππά. Το εν λόγω αίτημα υποβλήθηκε για δικογραφία, που σχηματίσθηκε κατόπιν της από 09-10-2024 μήνυσης, για τη φερόμενη ως τελεσθείσα, αξιόποινη πράξη της συκοφαντικής δυσφήμισης.
Την Τετάρτη θα αποφασίσει η Ολομέλεια της Βουλής και για τις δύο υποθέσεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέα «πυρά» Γεωργιάδη κατά Κωνσταντοπούλου για Ρούτσι: Σκοπός της ήταν η αναβολή, απέτυχε παταγωδώς
Κωνσταντοπούλου για υπόθεση Ρούτσι: «Να σταματήσουν τα παιχνίδια καθυστερήσεων»
Eπιστροφή ενοικίου: Μέχρι πότε υποβάλλεται η τροποποιητική δήλωση από τους ενοικιαστές
01:00
ΔΥΠΑ: Τι πρέπει να γνωρίζετε για την ειδική παροχή προστασίας μητρότητας
00:30
Μελόνι: Η Ευρώπη πρέπει να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να μην εξαρτάται από άλλους
23:57
Υπάρχει αλληλοκατανόηση ανάμεσα σε Πούτιν και Γουίτκοφ αποκαλύπτει σύμβουλος του Κρεμλίνου
23:48