ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτσούμπας: Το παρόν και το μέλλον των εργαζομένων δεν είναι η 13ωρη σκλαβιά

Κουτσούμπας: Το παρόν και το μέλλον των εργαζομένων δεν είναι η 13ωρη σκλαβιά

Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα την Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2025

INTIME NEWS

Παρών στην απεργιακή συγκέντρωση σωματείων, Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών στα Προπύλαια στα Προπύλαια ήταν το πρωί της Τρίτης ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σε δηλώσεις του σημείωσε πως «η μεγάλη συμμετοχή σήμερα στην πανεργατική απεργία και τα συλλαλητήρια δείχνει ότι οι εργαζόμενοι δεν πρόκειται να αποδεχθούν αυτό το νομοσχέδιο-τερατούργημα και θα το βάλουν εκεί που πραγματικά αξίζει να πάει: στα σκουπίδια».

«Γιατί το παρόν και το μέλλον των εργαζομένων δεν είναι η 13ωρη σκλαβιά, αλλά είναι το 7ωρο-πενθήμερο-35ωρο, είναι οι Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, οι αξιοπρεπείς μισθοί, τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους τόπους δουλειάς, οι κοινωνικές παροχές, τα πλήρη δικαιώματα τους για μια ζωή που πραγματικά τους αξίζει», πρόσθεσε.