ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λιποθύμησε στη Βουλή η Μαρία Αθανασίου της Ελληνικής Λύσης

Λιποθύμησε στη Βουλή η Μαρία Αθανασίου της Ελληνικής Λύσης

Η Μαρία Αθανασίου

INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Λιποθυμικό επεισόδιο είχε αργά το βράδυ της Τετάρτης (15/10) στη Βουλή η βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Μαρία Αθανασίου.

Ήταν λίγο μετά τις 11 το βράδυ όταν η κυρία Αθανασίου και αφού είχε ολοκληρώσει την ομιλία της, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε στα έδρανα, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συζήτηση για το εργασιακό νομοσχέδιο.

Η βουλευτής μόλις είχε κατέβει από το βήμα και αφού είχε επιστρέψει στα έδρανα του κόμματος λιποθύμησε. Προκλήθηκε αναστάτωση στην αίθουσα και η Νίκη Κεραμέως έσπευσε να καλέσει για βοήθεια με τους παριστάμενους βουλευτές.

Άμεσα εισέβαλαν στην ολομέλεια οι γιατροί της Βουλής για να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στην βουλευτή της Ελληνικής Λύσης και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες κατάφερε να συνέλθει.

Με απόφαση του προέδρου της Βουλύς αποφασίστηκε η συνεδρίαση να διακοπεί για σήμερα και να συνεχιστεί αύριο το πρωί.