Σήμερα κατατίθεται στη Βουλή η τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη
Αλλαγή φρουράς στο μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη, στις 19 Μαΐου, 2022
Dimitris Kapantais / SOOCΣήμερα (Δευτέρα 20/10) το απόγευμα κατατίθεται στη Βουλή η τροπολογία που προανήγγειλε ο πρωθυποργός για την προστασία του μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη.
Ο κ. Μαρινάκης δήλωσε επίσης ότι η τροπολογία θα υποστηριχθεί στη Βουλή από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, όταν αυτή εισαχθεί στην Ολομέλεια.
Στις επίμονες ερωτήσεις των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι η κυβέρνηση δεν θα προβεί σε «επιθετικές ενέργειες» όσον αφορά το σβήσιμο των ονομάτων που υπάρχουν γραμμένα στον χώρο μπροστά από το μνημείο, προσθέτοντας πάντως ότι «οι νόμοι πρέπει να εφαρμόζονται από όλους».
Παράλληλα κάλεσε την αντιιπολίτευση να πάρει θέση στην Ολομέλεια για το αν θέλει να προστατεύεται ένας χώρος με υψηλό συμβολικό χαρακτήρα
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συγκέντρωση για τον Άγνωστο Στρατιώτη - Συγγενείς θυμάτων έγραψαν ξανά τα ονόματα έξω από τη Βουλή
Μαρινάκης: «Μην δημιουργούμε δράκους - Καμία σχέση με Ρούτσι η τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη»
Καιρός: Τσουχτερό κρύο και θυελλώδεις άνεμοι την Δευτέρα - Πού θα σημειωθούν βροχές
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (29 Δεκεμβρίου)
06:30
Επίδομα θέρμανσης: Ποιες περιοχές έλαβαν τα μεγαλύτερα ποσά - Πότε είναι η επόμενη δόση
06:00
ΔΥΠΑ: Τελευταία ευκαιρία για το Voucher βιβλίων - Πότε λήγει η προθεσμία
05:00