Μητσοτάκης για Σαββόπουλο: Δε θέλω να το πιστέψω - Η βραχνή φωνή του θα μας συνοδεύει για πάντα
Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Διονύση Σαββόπουλου εξέφρασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του, δηλώντας πως «δεν θέλω να το πιστέψω αλλά ο Διονύσης μας δεν είναι πια εδώ».
«Ο Σαββόπουλος έφυγε, αφήνοντας ένα ισχυρό αποτύπωμα στη μουσική, στον στίχο, αλλά και στο δημόσιο ύφος» έγραψε ο πρωθυπουργός στον αποχαιρετισμό του στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη.
«Γιατί με το έργο και τη στάση του απέδειξε πως ήταν ένας υπέροχος τραγουδοποιός. Ένας ευαίσθητος Έλληνας. Και ένας υπεύθυνος πολίτης» σημείωσε.
«Με τίμησε με τη φιλία του»
«Με τίμησε με τη φιλία του» ανέφερε μεταξύ άλλων, για να συμπληρώσει πως «μέσα από αυτήν μπόρεσα να γνωρίσω μία ευγενική μορφή που είχε ένα μοναδικό χάρισμα: να παρακολουθεί τις εποχές που αλλάζουν. Και, ταυτόχρονα, να αλλάζει και ο ίδιος. Κρατώντας μόνο την αυθεντικότητά του».
«Η βραχνή φωνή του θα μας συνοδεύει για πάντα. Πλουτίζοντας την καρδιά και τη σκέψη μας» ανέφερε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πέθανε ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο «Νιόνιος» που τραγούδησε την Ελλάδα
Διονύσης Σαββόπουλος: Οι δύο φυλακίσεις στη Χούντα και το τραγούδι που γράφτηκε σε ένα κελί
Δορυφορική εικόνα δείχνει την καταστροφή στην μεγαλύτερη στον κόσμο εγκατάσταση LNG του Κατάρ
23:56
Πρώτα χτυπήματα σε ενεργειακές υποδομές του Ιράν: Αντίποινα της Τεχεράνης - «Φωτιά» στο πετρέλαιο
23:48
Συνάντηση Χριστοδουλίδη με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για την αλληλεγγύη στην Κύπρο
23:39
Επτάχρονος κλειδώθηκε σε θυρίδα παραλαβής δεμάτων στο λιμάνι της Καβάλας (vid)
23:28