28η Οκτωβρίου: Το μήνυμα Τασούλα στον πιλότο F-16 - «Πάντα ψηλά, κύριε επισμηναγέ, πάντα ψηλότερα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας.
INTIME NEWSΜε τον σμηναγό Γεώργιο Σωτηρίου, ο οποίος με το μαχητικό F-16 viper της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων «ΖΕΥΣ» και με 1.700 ώρες πτήσης στο ενεργητικό του εντυπωσίασε και φέτος όσους παρακολούθησαν τη στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη, συνομίλησε μέσω ασυρμάτου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας.
«Κύριε επισμηναγέ, αυτές τις στιγμές στα φτερά σας επάνω σηκώσατε ψηλά όλη Ελλάδα που σας παρακολουθεί με θαυμασμό και υπερηφάνεια», είπε αρχικά ο κ. Τασούλας.
Όπως πρόσθεσε: «Συνεχίζετε οι Ένοπλες Δυνάμεις μας να κάνετε αυτό που ξέρετε, να προστατεύετε την ακεραιότητα της χώρας σε στεριά, θάλασσα και ουρανό εμπνευσμένοι από τους ηρωικούς πολεμιστές του '40. Συνεχίστε να προστατεύετε την ελευθερία και την ακεραιότητα με άγρυπνα τα μάτια στη φύλαξη των ανοιχτών ελληνικών οριζόντων».
«Πάντα ψηλά, κύριε επισμηναγέ, πάντα ψηλότερα. Χρόνια πολλά, ζήτω η 28η Οκτωβρίου του '40», κατέληξε.
Ανδρουλάκης: Βίντεο στο TikTok από την προσύνοδο του PES στις Βρυξέλλες
18:14
Τραμπ για Ιράν: Έπρεπε να κάνω αυτή τη μικρή «εκδρομή» - «Δεν στέλνω στρατεύματα πουθενά»
18:08
Μηταράκης: Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να εργαλειοποιεί την κρίση σε βάρος των πολιτών
18:06
Αυτοκινητοπομπή διαμαρτυρίας των ταξί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Συνεχίζεται η απεργία του ΣΑΤΑ (pics)
18:03