Στο Προεδρικό Μέγαρο η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - Υπέβαλε τα διαπιστευτήριά της στον Τασούλα
Την πόρτα του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε την Τρίτη (4/11) η νέα πρέσβης των ΗΠΑ Κίμπερλι Γκίλφόϊλ υπέβαλε και επίσημα τα διαπιστευτήριά της στον Κωνσταντίνο Τασούλα.
Το κλίμα που επικράτησε κατά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τη νέα Αμερικανίδα πρέσβη ήταν ιδιαίτερα θερμό.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας με την Κίμπερλι Γκίλφόϊλ
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΟ κ. Τασούλας την ρώτησε αν υπήρξε και δημοσιογράφος με την Γκίλφόϊλ να απαντά ναι.

Πριν από την Αμερικανίδα πρέσβη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δέχθηκε τα διαπιστευτήρια από τις νέες πρέσβεις της Νορβηγίας Χάριετ Μπεργκ και του Καναδά Σόνια Θίσεν.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Αν. Τασούλας, δέχθηκε διαδοχικά τις νέες Πρέσβεις του Βασιλείου της Νορβηγίας Harriet E. Berg, του Καναδά Sonya Thissen και των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Kimberly Guilfoyle, οι οποίες επέδωσαν τα διαπιστευτήριά τους, Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2025.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSIΣύμφωνα με το πρωτόκολλο αφού οι νέοι πρέσβεις επιδώσουν τα διαπιστευτήρια τους ακολουθεί συνάντηση η οποία πάντα διαρκεί από 15 έως 20 λεπτά στην αίθουσα τελετών της Προεδρίας.
Αύριο (05/11) στις 10 το πρωί η Κίμπερλι Γκιλφόιλ θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Το χρονικό της παραίτησης της Μαρίας Καρυστιανού: Οι αιχμές για «συστηματικά εμπόδια», οι αντιδράσεις και οι δημοσκοπήσεις
08:37
Τροχαίο στο Λασίθι: Νεκρός ένας 15χρονος - Σοβαρά τραυματισμένος συνομίληκος του
08:30
Κρίσιμη σύσκεψη στο Λευκό Οίκο για το μέλλον της Γροιλανδίας: Ο Τραμπ, το ΝΑΤΟ και η στρατηγική σημασία του νησιού
08:19
Οι πέντε κινηματογραφικές μονομαχίες που «φουντώνουν» τη μάχη των Όσκαρ
08:14