Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: «Φανταστική η συνάντηση με Μητσοτάκη - Η Ελλάδα αποτελεί ζωτικό εταίρο των ΗΠΑ»
Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στη συνάντηση με τον πρωθπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.
EurokinissiΣε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με την πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, κάτι που επιβεβαίωσε και η ίδια με ανάρτηση που έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης.
Οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν τη δυναμική των ελληνοαμερικανικών σχέσεων, οι οποίες, όπως υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, βρίσκονται «σε ιστορικά υψηλά», με προοπτική περαιτέρω εμβάθυνσης σε ενέργεια, επενδύσεις, ασφάλεια και περιφερειακή συνεργασία.
Όπως αναφέρει η Κίμπερ Γκίλφοϊλ στην ανάρτησή της, «η Ελλάδα είναι μια χώρα που ηγείται με θάρρος και αυτοπεποίθηση και αποτελεί ζωτικό εταίρο των ΗΠΑ. Ανυπομονώ να δω τι επιφυλάσσει το μέλλον για τις δύο χώρες μας».
H ανάρτηση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
H συνάντηση Γκίλφοϊλ με μαθητές έξω από το Μέγαρο Μαξίμου - Τους χαιρέτησε έναν προς έναν
Γκίλφοϊλ: «Προνόμιό μου να είμαι εδώ» - Μητσοτάκης: «Να ενδυναμώσουμε τους δεσμούς μας»
ΔΥΠΑ: Συνολικά 109 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Νοέμβριο - Δια ζώσης και διαδικτυακά
01:00
Γερμανία: Στο πλευρό του Τραμπ η AfD - Ζητά επαναπροσέγγιση με τη Ρωσία και «ουδέτερη» Ουκρανία
00:48
Σε ιστορικό χαμηλό η δημοτικότητά του Τραμπ - Στο 46% η πρόθεση ψήφου για τους Δημοκρατικούς
00:36
Επίδομα θέρμανσης: Έως τις 4/12 οι αιτήσεις - Τι ισχύει για τα εισοδηματικά κριτήρια
00:30