«Καρφιά» Δουδωνή σε Τσίπρα: Αυτή τη στιγμή είναι συγγραφέας - Προτιμώ να μιλάω με τον Χωμενίδη
Ο Παναγιώτης Δουδωνής και ο Αλέξης Τσίπρας
EUROKINISSI«Αιχμές» για το ενδεχόμενο διαλόγου του ΠΑΣΟΚ με τον Αλέξη Τσίπρα άφησε ο τομεάρχης Εσωτερικών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Παναγιώτης Δουδωνής, σχολιάζοντας πως «από συγγραφείς προτιμώ να μιλάω με τον Χωμενίδη.
Την ώρα που, ο Χάρης Δούκας δήλωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα» από μια συζήτηση με τον πρώην πρωθυπουργό, ο κ. Δουδωνής υπενθύμισε πως τη δεδομένη στιγμή «ο κ. Τσίπρας δεν είναι στη Βουλή, ούτε έχει κόμμα».
«Ο κ. Τσίπρας αυτή τη στιγμή κόμμα δεν έχει, βουλευτής δεν είναι, στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι. Τι είναι; Ένας συγγραφέας. Από συγγραφείς προτιμώ να μιλάω με τον φίλο μου Χρήστο Χωμενίδη» σχολίασε σκωπτικά ο κ. Δουδωνής.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο Τσίπρας διαβάζει την εισαγωγή του βιβλίου του «Ιθάκη» - Το βίντεο με τη φωνή του συγγραφέα
SPONSORED
ΚΟΣΜΟΣ
Πώς η δολοφονία του Τσάρλι Κερκ κάνει... πολύτεκνο τον Τζέι Ντι Βανς
22:33
ΔΙΕΘΝΗ
Ιταλία: Παράταση έως τις 3 Ιουλίου στη μείωση των φόρων στα καύσιμα
22:21
CULTURE
«Bangaranga»: Η διάγνωση της Ντάρα με ΔΕΠΥ και οι φορές που σκέφτηκε να αποχωρήσει από τη Eurovision
22:10
ΚΟΣΜΟΣ
«Οι ΗΠΑ θα συνηθίσουν τον πόνο, δεν θα δείχνουμε αυτοσυγκράτηση» προειδοποιεί Ιρανός βουλευτής
21:59
ΠΟΛΙΤΙΚΗ