Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Φοβάται την συμβολή της «Ιθάκης» σε ένα καλύτερο μέλλον
Ο Αλέξης Τσίπρας
Dimitris Kapantais / SOOCΑπάντηση στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για το αδημοσίευτο βιβλίο με τίτλο «Ιθάκη» που το χαρακτήρισε μυθιστόρημα και το οποίο δεν πρόκειται να διαβάσει, απάντησε ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
Με ανάρτηση του στο Facebook, o Αλέξης Τσίπρας γράφει ότι καταλαβαίνει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «προτιμά από τη μελέτη της τραγωδίας του χτες, στην οποία η παράταξή του έριξε τη χώρα, και τη συζήτηση για τη φαυλότητα και τα αδιέξοδα της διακυβέρνησής του σήμερα, να αφιερώνει το χρόνο του στις δικογραφίες της κυρίας Κοβέσι, τους διαλόγους του “Φραπέ”, τις απομαγνητοφωνήσεις των υποκλοπών, τις εξελίξεις για το έγκλημα των Τεμπών και την στήριξη της κλεπτοκρατίας.
Και να επιλέγει, όπως έχει κάνει σε όλη τη διαδρομή του, τη συγκάλυψη και την αποδόμηση της αλήθειας, από την αναμέτρηση μαζί της».
Στην ίδια ανάρτηση ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «Η πατρίδα μας όμως δικαιούται ένα καλύτερο μέλλον, ένα μέλλον εντιμότητας και δικαιοσύνης, απαλλαγμένο από τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες του κυρίου Μητσοτάκη. Κι ακριβώς αυτό, τη συμβολή της Ιθάκης σε ένα τέτοιο μέλλον, φοβάται ο ίδιος και οι συνεργοί του».
Τηλεφωνική επικοινωνία Στάρμερ - Τραμπ για τον πόλεμο στην Ουκρανία
21:30
Δύο τραυματίες από μαχαιρώματα σε απόσταση λίγων μέτρων στην Αχαρνών
21:18
Νέα επιχείρηση διάσωσης 142 ανθρώπων στη Γαύδο - Μεταφέρθηκαν στην Αγυιά
21:10
ΚΡΟΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ: Κραυγή αγωνίας από τους ξενοδόχους για απώλεια εσόδων από τις αγροτικές κινητοποιήσεις
20:56