ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Όσοι δεν αποδοκιμάζουν τους κουτσαβακισμούς του είναι έκθετοι
Γραφεία του ΠΑΣΟΚ
INTIME NEWSΑνακοίνωση για τον Μακάριο Λαζαρίδη, βουλευτή και εισηγητή του ΝΔ στην εξεταστική επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ ο οποίος νωρίτερα ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει μήνυση κατά της διευθύντριας του γραφείου τύπου του κόμματος.
Αφορμή για την απόφαση του κ. Λαζαρίδη στάθηκε «άθλια και συκοφαντική» ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε βάρος του, όπως ισχυρίστηκε.
Όλη η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
Ο κ. Λαζαρίδης προσπαθεί με απειλές να ποινικοποιήσει την πολιτική κριτική και να φιμώσει τα κόμματα του Κοινοβουλίου.
Είναι ο καθρέφτης της αλαζονικής και καθεστωτικής αντίληψης της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.
Η σιωπή της κυβέρνησης και η κάλυψη που παρέχει στην αήθη συμπεριφορά του εισηγητή της, ο οποίος κινήθηκε απειλητικά σε βάρος μάρτυρα μέσα στην Εξεταστική Επιτροπή, είναι αποκαλυπτική.
Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός ας πάρουν τις αποφάσεις τους αν θα μηνύσουν το Γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Θα έχουν ατόφια την ευθύνη.
Όσο δεν αποδοκιμάζουν τους κουτσαβακισμούς του κ. Λαζαρίδη, είναι έκθετοι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Μήνυση Λαζαρίδη στη διευθύντρια του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ
Ένταση και διακοπή στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Ο διάλογος που άναψε «φωτιές»
Επίδομα γέννησης έως 15.000 ευρώ: Ποιοι είναι δικαιούχοι και ποιος ο δήμος που το χορηγεί
05:00
Πότε πέφτει η Τσικνοπέμπτη και η Καθαρά Δευτέρα - Αναλυτικά οι αργίες του 2026
04:00
Συντάξεις Μαρτίου: Πότε καταβάλλονται - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ταμείο
03:00
Δύο νέα προγράμματα για προσιτή στέγη - Έρχεται νέο «Ανακαινίζω»
02:00