Συνάντηση Μητσοτάκη με την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ρομπέρτα Μέτσολα
AP Photo/Thanassis StavrakisΜε την πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα θα συναντηθεί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (28/11) στο Μέγαρο Μαξίμου.
Παράλληλα, η πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα συναντηθεί επίσης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα και τον πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη.
Ειδικότερα, στις 11:00 ο Πρωθυπουργός, μαζί με την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα παραστούν στα εγκαίνια του κέντρου Europa Experience της Αθήνας, στο Αρσάκειο Μέγαρο.
Αργότερα, στις 12:45 θα συναντηθούν στο Μέγαρο Μαξίμου και θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο και μετά το πέρας των δηλώσεων, στις 13:45 οι δύο τους θα συμμετάσχουν σε συζήτηση με νέους και νέες στην Εθνική Πινακοθήκη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γιατί πατάει «γκάζι» στις μεταρρυθμίσεις η Κυβέρνηση - «Το κέντρο βγάζει νικητές»
Χαλκιδική: Στο νοσοκομείο 8χρονος που τραυματίστηκε στο κεφάλι μετά από βουτιά
12:23
BBC: Ο τηλεφωνικός κατάλογος που οδήγησε στην «Αράχνη», τον αρχηγό των μυστικών υπηρεσιών του Άσαντ
12:12
Θεσσαλονίκη: Κατήγγειλε τροχαίο και καταδίωξη και συνελήφθη γιατί οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο
12:01
Αττικοβοιωτία, η επόμενη μέρα μετά τη mega fire: Η «μάχη» πριν τις βροχές, αποζημιώσεις, αναδάσωση
11:52