ΟΠΕΚΕΠΕ: Κόντρα Λαζαρίδη - Αποστολάκη ότι συνελήφθησαν στελέχη ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στην Κρήτη
Ο Μακάριος Λαζαρίδης στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
EurokinissiΚατακόρυφα… με το καλημέρα σας ανέβηκαν οι τόνοι και κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για την πολύκροτη υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Μακάριος Λαζαρίδης και Μιλένα Αποστολάκη διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τα πρόσωπα που συνελήφθησαν στην Κρήτη, στο πλαίσιο της εκτεταμένης έρευνας του ελληνικού FBI για το κύκλωμα με τις παράνομες επιδοτήσεις.
Όπως κατήγγειλε ο εισηγητής της ΝΔ στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, Μακάριος Λαζαρίδης, «κουμπάρος του Νίκου Ανδρουλάκη», είναι ο Γιώργος Λαμπράκης – λογιστής και διευθυντής της ΕΑΣ Ηρακλείου – ο οποίος συνελήφθη στην Κρήτη, ανάμεσα σε άλλους, στο πλαίσιο της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης.
«Είναι άλλο η κομματική ένταξη, δεν γνωρίζω αυτό στο οποίο αναφέρθηκε. Όπως έχει αποδείξει το ΠΑΣΟΚ μέχρι σήμερα, εφόσον υπάρξει παραμικρή υπόνοια ότι εμπλέκεται στέλεχος ΠΑΣΟΚ, σε χρόνο ελάχιστο διαγράφεται», απάντησε η εισηγήτρια του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη.
Η ίδια κατήγγειλε, ωστόσο, προηγουμένως ότι κατά την εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη «συνελήφθη και ο Χιλετζάκης, που είναι στέλεχος της ΝΔ».
Υποχωρεί σταδιακά η Deborah: Νέα κακοκαιρία από την Τρίτη με κίνδυνο πλημμυρών και ισχυρούς ανέμους (vid)
10:49
Κεραυνός χτύπησε σπίτι στην Πρέβεζα τα ξημερώματα - Κατέρρευσε τμήμα της στέγης και του τοίχου (pics)
10:37
Τα 20 Ωνάσεια Σχολεία που θα λειτουργήσουν από τον Σεπτέμβριο - Έως 30 Μαρτίου οι αιτήσεις
10:26
Βουλιαγμένη: Σε εξέλιξη η επιχείρηση ανάσυρσης του 34χρονου δύτη από ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα (vids)
10:15