Μαξίμου: Το bullying της ΝΔ στη Δικαιοσύνη δεν έχει τέλος
Σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και στον Θόδωρο Φορτσάκη εξαπέλυσαν πηγές του Μαξίμου με αφορμή τις εξελίξεις στο Συμβούλιο της Επικρατείας, τις τηλεοπτικές άδειες και τη Δικαιοσύνη, επισημαίνοντας ότι «το bullying της ΝΔ στη Δικαιοσύνη δεν έχει τέλος».
«Ο κος Φορτσάκης, σήμερα από το βήμα της Βουλής, ανακάλυψε ότι δήθεν οι δικαστές πήγαν... διακοπές το καλοκαίρι, μίλησε για αυτοκτονικές προθέσεις του ΣτΕ και εξέφρασε τη θλίψη του. Όλα αυτά την ώρα κατά την οποία στο ΣτΕ κατατέθηκαν, μόνο για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, περισσότερα από 75 δικόγραφα», αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι.
«Προφανώς, αυτοκτονικές είναι οι προθέσεις του ΣτΕ μόνον όταν δεν βολεύουν τη ΝΔ και τη διαπλοκή» προσθέτουν και σημειώνουν «ούτε η κατηφόρα έχει τέλος».
Όσκαρ 2026: Θρίαμβος για το «One Battle After Another» – Τα μεγάλα βραβεία σε Τζόρνταν και Μπάκλεϊ
05:09
Τι αλλάζει στα ταξιδιωτικά πακέτα στην ΕΕ: Ποιοι οι νέοι κανόνες για αποζημιώσεις και επιστροφές
05:00
Μέχρι πότε παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για χρήση αιγιαλού - Ποιους αφορά
04:00
Διακοπές Πάσχα: Στις 3 Απριλίου η τελευταία ημέρα μαθημάτων στα σχολεία - Οι αργίες του 2026
03:00