Δένδιας: Στόχος η ανανέωση της Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης Ελλάδας – Γαλλίας
Από την συνάντηση του Νίκου Δένδια. με την υπουργό Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας, την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2025.
x/@NikosDendiasΤην έναρξη διαπραγματεύσεων για την κατά το δυνατόν ταχύτερη ανανέωση της Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης για τη Συνεργασία στην Άμυνα και την Ασφάλεια μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας υπογράμμισε σήμερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.
Στο περιθώριο της τελετής παράδοσης της Φρεγάτας «Κίμων» στη Λοριάν, συναντήθηκε με την υπουργό Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας Καθρίν Βοτρίν.
«Υπογραμμίσαμε τη σημασία τής περαιτέρω εμβάθυνσης των στρατηγικών σχέσεων Ελλάδας και Γαλλίας» ανέφερε ο με ανάρτησή του στο x.
Συμφωνήσαμε ανέφερε ο υπουργός και για «τη σύσταση μόνιμων ομάδων εργασίας για τη συνεργασία μας σε θέματα άμυνας και ασφάλειας, με έμφαση στα ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα, καθώς και στην ανάπτυξη έρευνας και καινοτομίας».
Παραβατικότητα εφήβων και νέων: Πρόληψη στο σπίτι, στο σχολείο και όχι τιμωρία
13:44
Έτοιμος να στείλει στρατιώτες στην Παλαιστίνη δηλώνει ο πρωθυπουργός της Ισπανίας
13:44
Αγρότες: Συστήνεται επιτροπή για τον πρωτογενή τομέα με απόφαση Μητσοτάκη
13:30
Η Τουρκία δηλώνει έτοιμη «να υποστηρίξει» τον συριακό στρατό κατά των «κούρδων μαχητών»
13:24