ΚΚΕ για Μητσοτάκη: Πρόκληση η ανησυχία για την ΚΑΠ όταν στηρίζει την πολεμική προετοιμασία της ΕΕ
To κτήριο του ΚΚΕ στον Περισσό
EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ«Συνιστά πρόκληση ο κ. Μητσοτάκης, όπως και αρχηγοί άλλων κομμάτων, σαν τον κ. Ανδρουλάκη, που έχουν στηρίξει με κάθε τρόπο την εκτίναξη των δαπανών για την πολεμική προετοιμασία της ΕΕ και την προικοδότηση με δισεκατομμύρια του καθεστώτος Ζελένσκι, να ανησυχούν σήμερα για την πορεία της ΚΑΠ», επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού από τις Βρυξέλλες.
- Διαβάστε αναλυτικά: Μητσοτάκης: «Η καρδιά της Ελλάδας χτυπά στο Λοριάν όπου υψώνεται η σημαία μας στη φρεγάτα Belharra»
Υπογραμμίζοντας ότι η Κοινή Αγροτική Πολιτική, «είναι η βασική αιτία που βγάζει τους βιοπαλαιστές αγρότες στον δρόμο, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες της ΕΕ» καταλήγει:
«Η ΚΑΠ της ΕΕ, που τόσα χρόνια καταληστεύει τους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους με τις κατευθύνσεις της, για να συγκεντρώνεται η παραγωγή και η γη σε λίγα χέρια, γίνεται τώρα ακόμα χειρότερη, με τη στροφή στην πολεμική οικονομία».
Το Netflix δεν το ξεχνά ποτέ: Η σειρά - φαινόμενο που βλέπουν ξανά και ξανά, πέντε χρόνια μετά
21:57
Υπό την επήρεια αλκοόλ οδηγούσε ο Διαμαντής Καραναστάσης - Του αφαιρέθηκε το δίπλωμα
21:42
Χρυσοχοΐδης στην Τουρκία: «Ανοιχτή γραμμή» και κοινές επιχειρήσεις κατά του οργανωμένου εγκλήματος
21:35
ΗΠΑ: Νέες φωτογραφίες του Έπσταϊν - Μήνυμα για αποστολή κοριτσιών αντί 1.000 δολαρίων
21:27