ΚΚΕ για Μητσοτάκη: Πρόκληση η ανησυχία για την ΚΑΠ όταν στηρίζει την πολεμική προετοιμασία της ΕΕ
To κτήριο του ΚΚΕ στον Περισσό
EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ«Συνιστά πρόκληση ο κ. Μητσοτάκης, όπως και αρχηγοί άλλων κομμάτων, σαν τον κ. Ανδρουλάκη, που έχουν στηρίξει με κάθε τρόπο την εκτίναξη των δαπανών για την πολεμική προετοιμασία της ΕΕ και την προικοδότηση με δισεκατομμύρια του καθεστώτος Ζελένσκι, να ανησυχούν σήμερα για την πορεία της ΚΑΠ», επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού από τις Βρυξέλλες.
- Διαβάστε αναλυτικά: Μητσοτάκης: «Η καρδιά της Ελλάδας χτυπά στο Λοριάν όπου υψώνεται η σημαία μας στη φρεγάτα Belharra»
Υπογραμμίζοντας ότι η Κοινή Αγροτική Πολιτική, «είναι η βασική αιτία που βγάζει τους βιοπαλαιστές αγρότες στον δρόμο, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες της ΕΕ» καταλήγει:
«Η ΚΑΠ της ΕΕ, που τόσα χρόνια καταληστεύει τους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους με τις κατευθύνσεις της, για να συγκεντρώνεται η παραγωγή και η γη σε λίγα χέρια, γίνεται τώρα ακόμα χειρότερη, με τη στροφή στην πολεμική οικονομία».
Δέκα τραυματίες στην Οδησσό από επίθεση ρωσικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών
09:13
Άγιος Δημήτριος: Απολογούνται οι τρεις που κατηγούνται για υπόθαλψη του 20χρονου δολοφόνου
09:05
Με αντίμετρα προειδοποιεί η Κίνα την ΕΕ αν υιοθετηθεί σχέδιο για την προώθηση του «Made in Europe»
09:03
Πυροβολισμοί στη Θεσσαλονίκη: «Είχαμε οικονομικές διαφορές» - Τι κατέθεσε ο 28χρονος Τούρκος - Αναζητούνται οι δράστες
08:58