Μαρινάκης για Καρυστιανού: Η κάθε υπηρεσία κάνει τη δουλειά της - Δεν υπάρχει ασυλία για κανέναν
Ανανεώθηκε:
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
Konstantinos Tsakalidis / SOOCΤις καταγγελίες της Μαρίας Καρυστιανού για τον έλεγχο της ΑΑΔΕ στον σύλλογο των Τεμπών σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, λέγοντας ότι κάθε υπηρεσία κάνει τη δουλειά της.
Ως προς τις αναφορές σε ανάρτηση της κας Καρυστιανού ότι υπάρχει ασυλία για τους επικεφαλής της ΑΑΔΕ ο κ. Μαρινάκης είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς «σε περίπτωση αδικήματος που γίνεται με δόλο- που εδώ δεν έχουμε τέτοια περίπτωση- δεν υπάρχει ασυλία.
«Με κάθε σεβασμό θα έλεγα ότι δεν υπάρχει συγγενείς θυμάτων δύο ταχυτήτων, η κα Καρυστιανού παρά τα όσα δήλωνε στο παρελθόν θέλει να πολιτευτεί και θα κρίνεται. Δεν γίνεται να ζητάμε άρση της ασυλίας για κάποιους και να θέλουμε ασυλία για τον εαυτό μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έφοδο του ΣΔΟΕ στον Συλλόγο Τεμπών καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού - ΑΑΔΕ: Κανείς υπεράνω του νόμου
SPONSORED
Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά 28χρονου - Μία σύλληψη δύο ταυτοποιήσεις
13:45
Δήμος Αθηναίων: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα το ετήσιο συνέδριο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας
13:37
Προειδοποίηση Μεντβέντεφ: «Ενδεχόμενη σύγκρουση θα φέρει το τέλος του ευρωπαϊκού πολιτισμού»
13:33
Ανάστατοι οι κάτοικοι στα Κανάρια για την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου με τον χανταϊό - Ξύπνησαν μνήμες κορονοϊού
13:28